EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
INTIME SPORTS

Η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης πιο δύσκολα απ ότι φαινόταν ότι θα κερδίσει, με βάση το ξεκίνημά της στο παιχνίδι. Διαβάστε τι δήλωσαν οι δύο προπονητές.

Τσάβι Πασκουάλ (Μπαρτσελόνα): " Πρώτα απ όλα, συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας που μας βοήθησαν τόσο πολύ. Οφείλω να τους ευχαριστήσω για τη στήριξη. Παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δύο σερί τρίποντα του Σέρχιο Γιουλ κι ένα ακόμη από τον Τζέφερι Τέιλορ έριξαν τη διαφορά και κάπου εκεί μπήκε στο παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικά από τη στιγμή που χάσαμε τέσσερις συνεχόμενες βολές. Παρά το γεγονός ότι οι αντίπαλοι πήραν το προβάδισμα στη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου, οι παίκτες μου έδειξαν έτοιμοι πνευματικά, έπαιξαν με καρδιά και αυτό δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε".

Πάμπλο Λάσο (Ρεάλ Μαδρίτης): " Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι γιατί χάναμε μεγάλη διαφορά στην αρχή. Μετά από αυτό αντεπεξήλθαμε και διεκδικήσαμε τη νίκη στα τελευταία λεπτά. Πρέπει να μάθουμε από το ξεκίνημά μας και την ίδια ώρα να δουλέψουμε να έχουμε καλή εικόνα σε κάθε περίπτωση. Πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ