EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Μπάμπεργκ

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Μπάμπεργκ

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως η Μπαρτσελόνα πήρε την νίκη παίζοντας ομαδικό μπάσκετ, ενώ ο Αντρέα Τρινκιέρι δήλωσε πως είναι περήφανος για τους παίκτες του.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε στην Βαρκελώνη την Μπάμπεργκ με 75-57 και αυτές είναι οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Τσάβι Πακουάλ: "Eίμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με αυτήν την νίκη. Φτάσαμε στο θετικό αποτέλεσμα παίζοντας ομαδικό μπάσκετ. Είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους. Στην επίθεση κάναμε ελάχιστα λάθη και ελέγξαμε τον ρυθμό. Κυριαρχήσαμε στην αναμέτρηση. Θέλουμε ακόμη μία νίκη επί της Ζαλγκίρις για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση".

Αντρέα Τρινκιέρι: "Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα, πήρε δίκαια την νίκη. Μακάρι να παίζαμε καλύτερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι όμως περήφανος για τους παίκτες μου. Το ματς πήγε αρκετά στις επαφές και εκεί δεν είχαμε σωστή αντίδραση. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά".

Άλεξ Αρμπίνες: "Ήταν μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη για εμάς. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Αξίζαμε την νίκη. Η Μπάμπεργκ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παίξαμε καλή άμυνα στο πικ-εν-ρολ και τους κρατήσαμε σε χαμηλό σκορ. Ελέγξαμε τον ρυθμό και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ