EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Λοκομοτίβ

Δηλώσεις: Μπαρτσελόνα - Λοκομοτίβ

Συγχαρητήρια στους παίκτες και του και στον κόσμο έδωσε ο Τσάβι Πασκουάλ, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε που κρίθηκε το παιχνίδι για την ομάδα του. Οι δύο προπονητές στάθηκαν στην απόδοση του Αμπρίνες

Τσάβι Πασκουάλ (Μπαρτσελόνα): " Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για τη μεγάλη στήριξη τους. Ήμαστε χαρούμενοι που μοιραζόμαστε αυτή τη νίκη μαζί τους. Ήταν ένα καλό ματς για τους φιλάθλους ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές ομάδες που έπρεπε να δώσουν το καλύτερο για να κερδίσουν. Μπορέσαμε να σταματήσουμε την Λοκομοτίβ μετά το αρχικό της χτύπημα στο πρώτο δεκάλεπτο. Έπαιξαν εξαιρετικά στην πρώτη περίοδο με τους Ράντολφ και Ντιλέινι να βρίσκουν καλές επιλογές στο ένας εναντίον ενός. Στην πορεία ήμασταν πιο σταθεροί στην άμυνα, ενώ διατηρήσαμε τον ρυθμό μας στην επίθεση. Σπάσαμε το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο και στην αρχή του τέταρτου κι αυτή η νίκη μας φέρνει ένα βήμα μακριά από το Final Four. Ο Άλεξ Αμπρίνες έκανε ένα πραγματικά απίστευτο παιχνίδι, όμως δεν ήταν ο μόνος. Ο Ναβάρο είχε σημαντικό ρόλο στο ξεκίνημα. Οι δύο γκαρντ έπαιξαν πολύ καλές άμυνες και ο Σατοράνσκι ήταν πολύ θετικός. Σάμουελς, Τόμις και Ντόελμαν τα πήγαν καλά σε άμυνα και επίθεση. Έχουμε πάρει πολλές μεγάλες νίκες για να φτάσουμε μέχρι εδώ και θέλουμε να είμαστε στο Final four. Έχουμε προετοιμαστεί γι αυτό και το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό".

Γιώργος Μπαρτζώκας (Λοκομοτίβ): " Πρέπει να συγχαρούμε την Μπαρτσελόνα για την τρομερή εμφάνιση της. Είχαν κάποιους παίκτες σε τρομερή ημέρα, όπως ήταν ο Αμπρίνες. Ήταν δύσκολο να μείνουμε μέσα στο ματς, όμως το προσπαθήσαμε για 40 λεπτά. Έχουμε τουλάχιστον ακόμα ένα ματς μπροστά μας και θα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να κάνουμε το καλύτερο σε αυτό το επίπεδο. Συνειδητοποιήσαμε ότι το να παίζεις στα πλέι οφ είναι δύσκολη δουλειά για την ομάδα μας που δεν έχει εμπειρία από αυτό το επίπεδο. Φυσικά είναι πολύ τιμητικό να βρισκόμαστε εδώ στη δεύτερη συμμετοχή μας στη διοργάνωση. Κάποιες λεπτομέρειες είναι σημαντικές σε αυτά τα παιχνίδια κι εγώ δεν είδα κάποιον από τους παίκτες μου χαρούμενο στο τρίτο δεκάλεπτο. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ έμπειρη σε αυτό το επίπεδο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Μπορεί να κερδίσεις με 30 ή να χάσεις, όμως το επόμενο παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Μπαρτσελόνα έχει το μομέντουμ στη σειρά μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, όμως πρέπει να δείξουμε σκληράδα, ειδικά πνευματικά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ