EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπάμπεργκ - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Δηλώσεις: Μπάμπεργκ - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Μπάμπεργκ πήρε τη νίκη απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία μπαίνει πλέον σε... περιπέτειες όσον αφορά την πρόκρισή της στο Top 16. Διαβάστε πως υποδέχθηκαν τη νίκη της γερμανικής ομάδας οι δύο προπονητές.

Η Μπάμπεργκ πήρε τη νίκη απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (77-66) για να "πατήσει" πιο γερά στον τέταρτο όμιλο, εκεί όπου η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει... θέματα. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη θετική έκβαση της αναμέτρησης, πλην όμως κράτησε χαμηλούς τόνους εν όψει της συνέχειας.

Αντρέα Τρινκιέρι (Μπάμπεργκ): " Θα έλεγα πως είμαστε λίγο αφελείς ακόμη, γι αυτό πρέπει να καλύψουμε αυτή την έλλειψη εμπειρίας με την ενέργεια που βγάζουμε στο παρκέ. Αυτό κάναμε κι απόψε. Ήμασταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, παίζοντας παράλληλα πολύ άσχημα στο τρίτο δεκάλεπτο. Απαντήσαμε με ένταση και... "καρύδια" για να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη. Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα - βήμα σε κάθε παιχνίδι, γιατί όπως είπα δεν έχουμε εμπειρία. Το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτό το σημείο είναι να βιαστούμε".

Γκάι Γκούντες (Μακάμπι Τελ Αβίβ): " Όταν η Μπάμπεργκ βρίσκει ρυθμό, τα πράγματα είναι δύσκολα. Στόχος μας ήταν να μην τους επιτρέψουμε να σκοράρουν πολύ, φτάσαμε κοντά στον στόχο μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε πάρα πολλά λάθη. Είχαμε κάποια ελεύθερα σουτ, αλλά δεν τα βάλαμε. Κάπως έτσι χάσαμε το παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ