EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπάγερν Μονάχου - Ερυθρός Αστέρας

Δηλώσεις: Μπάγερν Μονάχου - Ερυθρός Αστέρας

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς και ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχαν εκ διαμέτρου αντίθετη ψυχολογία μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ερυθρό Αστέρα. Φυσιολογικό...

Ο Ερυθρός Αστέρας άλωσε την έδρα της Μπάγερν Μονάχου, βάζοντας τέλος στο σερί των τριών συνεχόμενων ηττών. Από την άλλη, οι Γερμανοί έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουν βήμα πρόκρισης στο Top 16, με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να εκδηλώνει την απογοήτευσή του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

" Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε το τέλειο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έπαιξε εξαιρετικά στην άμυνα και δημιούργησε το πλεονέκτημά του στο transition και το πικ εν ρολ. Δεν ξέρω πως ήμασταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο. Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν εξαιρετικά, πολύ έξυπνα και με καλή άμυνα. Οφείλουμε να τους συγχαρούμε. Ήταν καλύτεροι από εμάς και πήραν τη νίκη. Δεν είχαν να χάσουν κάτι, όπως ακριβώς και κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι παίκτες μας ήταν έκπληκτοι από την αυτοπεποίθηση των παικτών του Ερυθρού Αστέρα καθώς περνούσε η ώρα. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό, είχαν τρομερή σιγουριά σε κάθε τι που έκαναν παρότι έπαιζαν στην έδρα μας", δήλωσε ο κόουτς της γερμανικής ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Ντέγιαν Ράντονιτς ανέφερε: " Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για μια σπουδαία εμφάνιση και τη νίκη. Φυσικά πρέπει να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας που ήρθαν ως εδώ, για να δημιουργήσουν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ήρθαμε στο Μόναχο έχοντας τρεις σερί ήττες στις πλάτες μας, όλες με πολύ άσχημο τρόπο. Είχαμε πολλά προβλήματα και την τελευταία στιγμή χάσαμε τον Γκαλ Μέκελ με διάστρεμμα χθες (σ.σ.: προχθές) το βράδυ, αλλά και τον Μπράνκο Λάζιτς, που τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα. Τα αναφέρω όλα αυτά για να καταδείξω το ηρωικό του πράγματος. Στο τέλος παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ και σουτάραμε αρκετά καλά, για να βάλουμε κάποια μεγάλα σουτ. Ήρθαμε και πήραμε μια τεράστια νίκη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ