EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μάλαγα - Μπάμπεργκ

Δηλώσεις: Μάλαγα - Μπάμπεργκ

Ο Τζοάν Πλάθα μίλησε για τα υψηλά ποσοστά ρίσκου στο παιχνίδι της Μάλαγα ενώ ο Αντρέα Τρινκιέρι παραδέχτηκε ότι η Μπάμπεργκ δεν μπόρεσε να περιορίσει τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Η Ουνικάχα ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στην Euroleague επικρατώντας της Μπάμπεργκ με 76-71 στο "Martin Carpena" ενώ ο Τζοάν Πλάθα και ο Αντρέα Τρινκιέρι στάθηκαν στην απόδοση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (18π., 5 ριμπ., 3 ασ. σε 21'52").

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Τζοάν Πλάθα (προπονητής Μάλαγα): "Το να ξεκινάς τη διοργάνωση με νίκη είναι πάντα καλό. Ήταν ένας αγώνας όπου καμία από τις δυο ομάδες δεν έπαιξε στο υψηλότερο επίπεδο. Ήμασταν κακοί στο κομμάτι των αμυντικών ριμπάουντ όμως βελτιωθήκαμε στο β' ημίχρονο. Το παιχνίδι μας έχει υψηλά ποσοστά ρίσκου, μερικά από τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει απόψε. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη και είναι στο χέρι μας να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Θα δούμε αν ο Κουζμίνσκας μπορεί να συνεχίσει να παίζει στο ίδιο επίπεδο αφού είμαστε ακόμα στις αρχές της σεζόν. Η Ουνικάχα θέλει χρόνο. Θέλουμε οι παίκτες μας να διαβάζουν το παιχνίδι. Το μόνο που θέλω από τους παίκτες μου είναι να τους βλέπω ανταγωνιστικούς".

Αντρέα Τρινκιέρι (προποντής Μπάμπεργκ): "Αξίζουν συγχαρητήρια στη Μάλαγα. Άξιζε τη νίκη απόψε. Το πρώτο σημαντικό πρόβλημα για εμάς ήταν τα αμυντικά ριμπάουντ. Δεν ζητώ από τους παίκτες μου να κερδίζουν τα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά να παλεύουν τουλάχιστον για τα αμυντικά. Εξήγησα στα παιδιά πριν από το τζάμπολ ότι για να κερδίσεις σε μια τόσο δύσκολη έδρα όπως η Μάλαγα, πρέπει να βγάλουν δίψα και ενέργεια. Το δεύτερο πρόβλημα για εμάς ήταν ο Κουζμίνσκας. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να τον περιορίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ