EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ουνικάχα Μάλαγα

Δηλώσεις: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ουνικάχα Μάλαγα

Η Ουνικάχα Μάλαγα άλωσε την έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον προπονητή της δεύτερης να κάνει λόγο για επώδυνη ήττα.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ γνώρισε την ήττα στην έδρα της από την Ουνικάχα Μάλαγα, με αποτέλεσμα να μείνει από νωρίς πίσω στη "μάχη" για την πρωτιά του ομίλου.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των Ισραηλινών, Γκάι Γκούντες δήλωσε πως " πρόκειται για μια ήττα που πονάει αρκετά. Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ανησυχούσαμε για τα ριμπάουντ και όπως αποδείχθηκε είχαμε δίκιο να ανησυχούμε. Κάναμε πολλά λάθη, έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Να δεχόμαστε 100 πόντους την προηγούμενη εβδομάδα και άλλους 93 απόψε είναι άσχημο. Το παιχνίδι ξέφυγε από τον έλεγχό μας. Πρέπει να μάθουμε από αυτή την ήττα και να κοιτάξουμε το παιχνίδι που έρχεται".

Από την πλευρά του, ο Χοάν Πλάθα είπε: " Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Η Μακάμπι μάς πλησίασε κάποια στιγμή, αλλά αξίζαμε τη νίκη. Δείξαμε πως έχουμε βάθος ως ομάδα και πως ξέρουμε τι χρειάζεται για να πάρουμε τέτοια παιχνίδι. Κάναμε κάποια λάθη, αλλά δείξαμε χαρακτήρα. Έχουμε φιλοδοξίες φέτος. Θέλαμε πολύ τη νίκη, θέλουμε να κερδίζουμε παντού, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Το καλοκαίρι είπαμε πως θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, να δώσουμε στην ομάδα τον χαρακτήρα που χρειάζεται για να παλεύει σε κάθε παιχνίδι. Αν παρουσιαζόμαστε έτσι απέναντι στη Μακάμπι σημαίνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ