EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Λοκομοτίβ - Μπαρτσελόνα

Δηλώσεις: Λοκομοτίβ - Μπαρτσελόνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Λοκομοτίβ μπορεί να έκανε το 1-0 στη σειρά με την Μπαρτσελόνα, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζήτησε από τους παίκτες του να διαχειριστούν τα συναισθήματα τους ενόψει της συνέχειας

Γιώργος Μπαρτζώκας (Λοκομοτίβ): " Ήταν σκληρό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ένα τυπικό παιχνίδι playoffs. Ήμασταν νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο και γι αυτό παρότι δημιουργήσαμε ελεύθερα σουτ δεν τα κάναμε πόντους. Με τα ποσοστά μας περίπου στο 20% στα τρίποντα και στο 30-34 στα δίποντα ήμασταν έξι πόντους πίσω. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι πρέπει να ηρεμήσουμε και να συνεχίσουμε να παίζουμε το παιχνίδι μας. Προφανώς η Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετική ομάδα. Έχουν πολλούς έμπειρους παίκτες και αυτός είναι ο λόγος που μας τιμώρησαν με 10 πόντους στο τέλος κάποιων ειδικών επιθέσεων. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα, τους παίκτες και τους φιλάθλους. Ήταν μία υπέροχη ατμόσφαιρα. Και οι δύο ομάδες θέλουν να προκριθούν. Τώρα πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας. Κερδίζεις ή χάνεις πρέπει να ελέγχεις τα συναισθήματα σου, να αναλύεις τα λάθη σου και να προσπαθείς να τα αποφύγεις στη συνέχεια".

Τσάβι Πασκουάλ (Μπαρτσελόνα): " Συγχαρητήρια στην Λοκομοτίβ για τη νίκη της. Ήταν ένα παιχνίδι που νιώθαμε ότι το έχουμε στα χέρια μας, όμως μας γλίστρησε στις τελευταίες στιγμές. Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι ήταν ένα τυπικό παιχνίδι playoffs με νευρικότητα και στις δύο πλευρές. Αμφότερες οι ομάδες έπαιξαν καλή άμυνα. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε δύο από τις καλύτερες άμυνες της διοργάνωσης. Νιώσαμε ότι είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού κι ότι ο Αρόγιο μας καθοδηγούσε μέσα στο παιχνίδι. Όταν χάνεις μπορείς πάντα να γυρίζεις πίσω και να σκέφτεσαι ότι θα μπορούσες να κερδίσεις λαμβάνοντας διαφορετικές αποφάσεις, όμως είχαμε καλό έλεγχο του παιχνιδιού. Νομίζω παίξαμε καλά σε κάποια σημεία του αγώνα. Έχω μεγάλο σεβασμό στη Λοκομοτίβ και τον προπονητή της. Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος"

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ