EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Λαμποράλ Κούτσα - Μπαρτσελόνα

Δηλώσεις: Λαμποράλ Κούτσα - Μπαρτσελόνα

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς τόνισε πως ανταμείβεται η καλή δουλειά που κάνει η Λαμποράλ, ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως στο τέλος τα λάθη και τα χαμένα σουτ κόστισαν στην Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα Λαμποράλ Κούτσα - Μπαρτσελόνα οι παίκτες, αλλά και οι προπονητές των δύο ομάδων. Ματς στο οποίο οι Βάσκοι νίκησαν με 75-71.

Βέλιμιρ Περάσοβιτς (Λαμποράλ): "Ήταν πολύ έντονο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες πάλεψαν σκληρά για την νίκη. Πάμε καλά στον όμιλο και μέχρι στιγμής ανταμείβεται η καλή δουλειά που κάνουμε. Είμαστε κοντά στο να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Έχουμε όμως ακόμη δύο σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Η νίκη επί της Μπαρτσελόνα είναι σημαντική και για την ψυχολογία μας, καθώς προερχόμασταν από μία βαριά ήττα στο γήπεδο μας. Παίξαμε με μεγάλη ενέργεια. Κάναμε και λάθη, δίνοντας το δικαίωμα στην Μπαρτσελόνα να επιστρέψει στο ματς, αλλά στο τέλος πήραμε την νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας στήριξε, παρά το κακό αποτέλεσμα κόντρα στην Μάλαγα".

Άνταμ Χάνγκα (Λαμποράλ): "Δεν ξέρω τι να πω. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτήν την νίκη. Στόχος μας ήταν να προκριθούμε στα playoffs και τώρα είμαστε πολύ κοντά στο να το καταφέρουμε. Μας δίνει ψυχολογία αυτή η νίκη, ύστερα από την βαριά ήττα από την Μάλαγα. Δείξαμε χαρακτήρα και περηφάνια. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Τσάβι Πακουάλ (Μπαρτσελόνα): "Θέλω να συγχαρώ την Λαμποράλ Κούτσα για την νίκη τους. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι στην πρώτη περίοδο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο είχαμε ένα κακό διάστημα που τους επιτρέψαμε να χτίσουν μία μεγάλη διαφορά στο σκορ. Δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε στα τελευταία λεπτά και κάναμε λάθη στην άμυνα που μας κόστισαν. Χάσαμε και κάποια εύκολα σουτ, τα οποία μας στέρησαν την δυνατότητα να αντιδράσουμε".

Τόμας Σατοράνσκι (Μπαρτσελόνα): " Νομίζω πως χάσαμε το ματς γιατί ήμασταν ανίκανοι να παίξουμε καλό μπάσκετ για 40 λεπτά. Κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση. Όταν βρεθήκαμε να χάνουμε με 10 πόντους διαφορά καταφέραμε να αντιδράσουμε και να παίξουμε καλύτερα. Στο τέλος όμως κάναμε λάθη και χάσαμε σουτ. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο να κυριαρχήσουμε εμείς στο παιχνίδι και χάσαμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ