EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Καρσίγιακα - Μπαρτσελόνα

Δηλώσεις: Καρσίγιακα - Μπαρτσελόνα

Ο Ουφούκ Σαρίτσα εξήγησε ότι η Καρσίγιακα μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο μπροστά στον κόσμο της ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ ξεκαθάρισε ότι οι Καταλανοί πρέπει να ξεχάσουν ό,τι έγινε απόψε στη Σμύρνη.

Η Καρσίγιακα πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στην Euroleague μετά το 71-62 επί της Μπαρτσελόνα και ο κόουτς των πρωταθλητών Τουρκίας, Ουφούκ Σαρίτσα, έκανε λόγο για ένα απίθανο αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ουφούκ Σαρίτσα (προπονητής Καρσίγιακα): "Ηταν μια απίθανη νίκη για εμάς! Εξήγησα πριν από το τζάμπολ ότι το παιχνίδι δεν θα ήταν καθόλου εύκολο για την Καρσίγιακα. Η Μπαρτσελόνα είναι ένας τεράστιος οργανισμός με πολλούς έμπειρους παίκτες όμως και εμείς είμαστε καλή ομάδα. Με την βοήθεια των φιλάθλων μας, μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες!".

Τζάστιν Κάρτερ (παίκτης Καρσίγιακα): "Παίξαμε δυνατά, μπροστά στους απίθανους φιλάθλους μας. Ξέραμε ότι η Μπαρτσελόνα έχει εξαιρετικό προπονητή, σπουδαίους παίκτες και εξαιρετικά συστήματα. Επομένως, έπρεπε να ήμασταν σκληροί! Απλώς, κάναμε το παιχνίδι μας, παίξαμε δυνατά και κρατήσαμε το πλεονέκτημα της έδρας".

Τσάβι Πασκουάλ (προπονητής Μπαρτσελόνα): "Κατ΄αρχάς, συγχαρητήρια στην Καρσίγιακα για τη νίκη. Ήταν καλύτερη απόψε. Είχαμε κακή βραδιά και πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε στη Σμύρνη. Είχαμε πολύ κακά ποσοστά πίσω από τα 6μ.75, δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό τους ειδικά στις αρχές της τρίτης περιόδου. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό, κάναμε έξι λάθη σε αυτό το διάστημα. Ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι. Δεν μας είχε συμβεί ξανά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ