EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ερυθρός Αστέρας - Στρασμπούρ

Δηλώσεις: Ερυθρός Αστέρας - Στρασμπούρ

Την είδηση ότι η ομάδα του θα πάρει παίκτη στη θέση του Ματ Χάουαρντ "έβγαλε" ο Βενσάν Κολέ, ενώ ο Ράντονιτς έδωσε τα εύσημα του στον κόσμο του Ερυθρού Αστέρα

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς εμφανώς ευχαριστημένος από τη νίκη δήλωσε: " Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας. Μας βοήθησαν να είμαστε καλύτεροι από αυτό που πραγματικά είμαστε. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι νευρικά με πολλά λάθη επιθετικά. Στο ημίχρονο η θέση μας ήταν άψογη, όμως ξεκινήσαμε το τρίτο δεκάλεπτο όπως και στο πρώτο με πολλές κακές ιδέες και λάθη. Όταν ξυπνήσαμε μετά από αρκετά λεπτά κάποιοι εύκολοι πόντοι μας έδωσαν τη νίκη".

Από την πλευρά του ο κόουτς της Στρασμπούρ, Βενσάν Κολέ, υποστήριξε ότι: " Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για τη νίκη. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, όμως ακολούθησαν πολλά λάθη κι αυτό ήταν το πρόβλημα μας. Δεν είχαμε κάποιο όπλο να απαντήσουμε. Χάσαμε τον Ματ Χάουαρντ, ο οποίος είναι ο βασικός μας πολεμιστής. Αύριο περιμένουμε έναν νέο παίκτη στη θέση του. Παρ' όλα αυτά δεν είμαι σίγουρος ότι ο Ματ θα μπορούσε να μας βοηθήσει σήμερα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ