EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ερυθρός Αστέρας - Ρεάλ Μαδρίτης

Δηλώσεις: Ερυθρός Αστέρας - Ρεάλ Μαδρίτης

Η νίκη του Ερυθρού Αστέρα όπως είναι λογικό έφερε πανηγυρικό κλίμα στο στρατόπεδο των Σέρβων και κατήφεια στους Ισπανούς που βλέπουν την πρόκριση στο ΤΟΡ 16 να δυσκολεύει

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος δήλωσε: " Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στους φιλάθλους μας. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Ξέραμε ότι η Ρεάλ έρχεται εδώ σε κατάσταση παρόμοια με εμάς για την πρόκριση στο ΤΟΡ 16. Είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης, όμως εμείς πιστεύαμε γιατί κανείς δεν μπορεί να μας πάρει την ελπίδα. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Πριν από αυτό το παιχνίδι παίζαμε με παιδιά σχολείο και σήμερα ήταν καλοί μαθητές".

Από την πλευρά του ο Πάμπλο Λάσο τόνισε: " Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για τη νίκη. Άνοιξαν το παιχνίδι πολύ δυνατά. Οδηγήσαμε το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως τότε ήρθε ο Κουίνσι Μίλερ που πέτυχε 3 συνεχόμενα τρίποντα. Ξέραμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις σε μία ατμόσφαιρα όπως αυτή που υπάρχει στην "Χάλα Πιονίρ". Υπάρχουν ακόμα 3 παιχνίδια και πρέπει να παλέψουμε για να βρεθούμε στο ΤΟΡ 16".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ