EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Εφές - Λοκομοτίβ

Δηλώσεις: Εφές - Λοκομοτίβ

Λακωνικός και χωρίς διάθεση για δικαιολογίες εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Τομά Ερτέλ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έπαιξε άσχημα η Εφές, ενώ ο Ίβκοβιτς απολογήθηκε στους φιλάθλους, ενώ ανέλαβε και την ευθύνη

Τομά Ερτέλ (Εφές): " Παίξαμε πολύ άσχημα. Πριν τον αγώνα ξέραμε πόσο κρίσιμο θα είναι. Βγάλαμε κακό πρόσωπο μέσα στο παρκέ".

Ντούσαν Ίβκοβιτς (Εφές): " Αυτό το παιχνίδι ήταν το ματς της εβδομάδας. Η Λοκομοτίβ ήταν η καλύτερη ομάδα του παρκέ και άξιζε τη νίκη. Παίξαμε πολύ άσχημα. η προετοιμασία μας ήταν καλή, όμως αναλαμβάνω την ευθύνη. Η ομάδα ήταν πολύ στρεσαρισμένη και δεν αντέδρασε. Όλες μας οι προσπάθειες δεν ήταν αρκετές για να επιστρέψουμε. Το σημαντικότερο πρόβλημα για εμάς ήταν να διαβάσουμε τα μις ματς. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Η Κουμπάν ήταν η καλύτερη ομάδα. Απολογούμαι στους φιλάθλους μας".

Γιώργος Μπαρτζώκας (Λοκομοτίβ): " Σπουδαία νίκη για εμάς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τις 7 νίκες μέχρι τώρα στο ΤΟΡ 16. Οι παίκτες μου δεν έχασαν την συγκέντρωση τους και ήταν προσηλωμένοι. Η προτεραιότητα μας ήταν στον Ντίμπλερ, ο οποίος είναι εξαιρετικός σουτέρ. Καταφέραμε να κρατήσουμε την Εφές στους 61 πόντους μέσα στην έδρα της. Όλοι οι παίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ