EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Εφές - Λιμόζ

Δηλώσεις: Εφές - Λιμόζ
INTIME SPORTS

Η Εφές επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλησε να συγχαρεί τους παίκτες του για την επιθετική άμυνα που έπαιξαν

Η Λιμόζ δεν μπόρεσε να υποχρεώσει την Εφές σε ακόμα μία ήττα και ο Φιλίπ Ερβέ στάθηκε στους τραυματισμούς που έχει η ομάδα του αλλά και στα λάθη που έγιναν την ώρα του αγώνα.

Ντούσαν Ίβκοβιτς (Εφές): " Αφού χάσαμε τρία ματς στη σειρά, δύο από τα οποία στην παράταση, αυτό το ματς ήταν πολύ πολύ σημαντικό για εμάς. Ήταν ένα must win ματς για εμάς. Αξίζαμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο, ελέγχαμε απολύτως το ματς. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, προηγήθηκαμε με 15 πόντους. Στα τελευταία λεπτά της περιόδου, ο Γκρέιντζερ τραυματίστηκε. Το ιατρικό μας επιτελείο είπε ότι ήθελε να ξεκουραστεί, αλλά αυτός ήθελε να παίξει. Δεν τον αφήσαμε να παίξει. Ένα κακό σημείο του παιχνιδιού μας, ήταν στο τρίτο δεκάλεπτο το οποίο χάσαμε και είχαμε επτά λάθη. Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου. Η άμυνά μας ήταν καλή και πολύ επιθετική. Η Λιμόζ είχε 24 λάθη, που απέφερε καλή άμυνα. Είμαστε καλή στην επίθεση και πιο ισορροπημένοι σήματα. Βάλαμε 13 τρίποντα, τουτέστιν 53%"

Φιλίπ Ερβέ (Λιμόζ): " Ήταν ένα κακό ματς για εμάς. Η Εφές έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς, και οι παίκτες μου δεν είχαν αυτοπεποίθηση σήμερα. Δεν δείξαμε τα σημεία στα οποία δουλέψαμε. Κάναμε λάθη. Η Εφές ήταν καλή στην άμυνα κι επίσης ήταν καλή στην επίθεση. Τους δώσαμε τόσα ελεύθερα σουτ. Συγχαρητήρια στην Εφές. Ειδικά το πικ-εν-ρολ και η άμυνά του έδωσαν τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ