EUROLEAGUE

Δέκα χρόνια από την αναγέννηση

Δέκα χρόνια από την αναγέννηση

Μπορεί να έφτασε στα όρια της καταστροφής, όμως τελικά η Λιμόζ στάθηκε όρθια αν κι η επανάκαμψη ως την κορυφή δεν ήταν εύκολη. Οι πρωταθλητές Γαλλίας ετοίμασαν ένα επετειακό βίντεο για την επιστροφή τους

Η αίγλη και τα μεγαλεία του παρελθόντος έδειχναν να έχουν χαθεί για πάντα. Η ιστορική Λιμόζ ήταν πλέον στην τρίτη κατηγορία της Γαλλίας και δεν θύμιζε σε τίποτα την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 1993. Η σεζόν 2004-05 ήταν μία χρονιά που άπαντες θα ήθελαν να ξεχάσουν, καθώς παρότι η ομάδα είχε μείνει για 4 χρόνια μακριά από τους τίτλους η ελπίδα πως θα επανέλθει στις πρώτες θέσεις, όχι απλά δεν επιβεβαιώθηκε αλλά ήρθε κι ο υποβιβασμός στην NM1 (τρίτη κατηγορία).

Σαν άλλος "Φοίνικας" οι "Λιμούζο" κατάφεραν να αναγεννηθούν από τις στάχτες τους κι από τότε ήρθε μία δεκαετία που η ομάδα αργά και συστηματικά προσπαθούσε να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η... κορύφωση της προσπάθειες ήρθε πέρσι όταν έπειτα από 14 χρόνια η Λιμόζ ξαναβρέθηκε στο υψηλότερο σκαλοπάτι του Γαλλικού πρωταθλήματος. Οι "πράσινοι" δεν ξέχασαν τις προσπάθειες που έκαναν όλη αυτή τη δεκαετία και μέσα από ένα άκρως συναισθηματικό βίντεο παρουσιάζουν όλες τις σεζόν και όσα συνέβησαν μέσα σε αυτήν την ανηφόρα που είχε να ανέβει ο σύλλογος.

Παρουσίασε και τη φανέλα

Εκτός από την ιστορία, υπάρχει και το παρών. Η Λιμόζ ετοιμάζεται για μία δύσκολη και γεμάτη σεζόν που θα την βρει με υποχρεώσεις στην Euroleague αλλά και στο Γαλλικό πρωτάθλημα. Οι "πράσινοι" παρουσίασαν και τις νέες τους εμφανίσεις με τον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, Ραμέλ Κάρι, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ