EUROLEAGUE

Ράγκλαντ: "Έχουμε πολλά να αποδείξουμε"

Ράγκλαντ: "Έχουμε πολλά να αποδείξουμε"
INTIME SPORTS

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό έφερε στεναχώρια στην Καρσίγιακα, η οποία αν και πρωτάρα στην Euroleague, θέλει να πετύχει πολλά. Το αυτό τόνισε με δηλώσεις του ο Τζο Ράγκλαντ.

Η Καρσίγιακα δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της στην Euroleague, αφού το εμπόδιο του Παναθηναϊκού αποδείχθηκε αξεπέραστο για την ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα . Οι Τούρκοι έστειλαν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση την περασμένη εβδομάδα με τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, πλην όμως δεν τα κατάφεραν στο ΟΑΚΑ. Κάτι που έφερε πικρία και στεναχώρια στο εσωτερικό τους.

" Ο Παναθηναϊκός ήθελε απεγνωσμένα τη νίκη μετά την εκτός έδρας ήττα της περασμένης εβδομάδας. Ήθελε να αποφύγει νέα κακοτοπιά. Ήταν πανέτοιμος γι αυτό το παιχνίδι", δήλωσε αρχικά ο Τζο Ράγκλαντ μιλώντας στο Euroleague Greece, πριν προσθέσει πως " προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Νιώθουμε πως αξίζουμε να γευτούμε το νέκταρ των κόπων μας, γιατί δουλεύουμε πραγματικά πολύ στο γήπεδο".

Αν και αγωνίζεται για πρώτη φορά στη διοργάνωση πάντως, η Καρσίγιακα δεν έχει το άγχος της πρωτάρας: " Δεν θα έλεγα πως είμαστε η "σταχτοπούτα" της διοργάνωσης γιατί όλοι είμαστε επαγγελματίες. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και έχουμε παίξει σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Έχουμε το know how στη διοργάνωση", εξήγησε ο Αμερικανός πλεϊμέικερ, ο οποίος επισήμανε πως στόχος όλων είναι " να πάρουμε τη νίκη σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Είμαστε μια ομάδα που δεν παρατάει ποτέ το παιχνίδι και θέλουμε να βάζουμε υψηλούς στόχους. Έχουμε σπουδαίους οπαδούς, που μας στηρίζουν. Παίρνουμε δύναμη από αυτούς".

Με τον απολογισμό των δύο πρώτων αγωνιστικών να είναι μία νίκη και μία ήττα, η τουρκική ομάδα βρίσκεται σε καλό σημείο. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το επίπεδο των αντιπάλων που βρήκε απέναντί της. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι αγώνες που έρχονται θα είναι εύκολοι: " Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη στην πρεμιέρα, σε μια πραγματική μάχη με την Μπαρτσελόνα. Τα δύο πρώτα μας παιχνίδια στην Euroleague ήταν απέναντι σε δύο κορυφαίες ομάδες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα παιχνίδια που έρχονται θα είναι εύκολα, γιατί βρισκόμαστε σε έναν πολύ απαιτητικό όμιλο", σχολίασε πριν προσθέσει πως " αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η σκληρή δουλειά κι η μαχητικότητα".

Αυτό βρίσκει εξήγηση στο γεγονός πως " έχουμε πολλά πράγματα να αποδείξουμε φέτος", όπως τόνισε μιας και η Καρσίγιακα κουβαλά την ταμπέλα της Πρωταθλήτριας Τουρκίας. Ένας τίτλος που " μας έχει γεμίσει αυτοπεποίθηση, ήδη πριν παίξουμε με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ