EUROLEAGUE

Tζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι: "Αναστέλλεται η ποινή με το πρόστιμο"

Tζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι: "Αναστέλλεται η ποινή με το πρόστιμο"
KHIMKI BC

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι, Πάβελ Αστάκοβ αναστάτωσε τον μπασκετικό κόσμο με το πρόστιμο που επέβαλλε στην ομάδα του, αλλά τελικά πήρε την ποινή πίσω.

Η Χίμκι δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και ο τζένεραλ μάνατζέρ της, Πάβελ Αστάκοβ θέλησε να ταράξει τα νερά, καθώς είχε ανακοινώσει πως επιβλήθηκε πρόστιμο μισού μισθού σε όλα τα μέλη της ομάδας του.

Τα μέλη της ομάδας της Χίμκι, όμως, έχουν ακόμα μία ευκαιρία για να μην πληρώσουν το πρόστιμο , καθώς αυτό μπήκε στο... ψυγείο μέχρι νεωτέρας. Αν η Χίμκι στις αναμετρήσεις με την Λοκομοτίβ Κουμπάν (21/1) και την Αβτοντορ (29/1) για την VTB League και την Ρεάλ Μαδρίτης (12/1), τον Ερυθρό Αστέρα (16/1), τον Ολυμπιακό (18/1) και την Βαλένθια (26/1) για την EuroLeague βελτιώσει την εικόνα της, τότε το πρόστιμο θα... σβηστεί οριστικά.

"Ολοι στάθηκαν στο πρόστιμο, αλλά δεν άκουσαν την τελευταία πρόταση που ήταν «αν στο άμεσο μέλλον διορθώσουμε την κατάσταση, τότε η ποινή με το πρόστιμο δεν θα ισχύσει». Την επόμενη ημέρα συναντηθήκαμε και πάλι με τους παίκτες και τους προπονητές. Αναλύσαμε την κατάσταση και αυτό ήθελα να επιτύχω. Είχαμε μία μεγάλη συζήτηση. Ολοι κατάλαβαν την κατάσταση που βρισκόμαστε. Εχουμε μπροστά μας έξι παιχνίδια, δύο για την VTB League και τέσσερα για την EuroLeague. Προς το παρόν η ποινή του με το πρόστιμο δεν θα εφαρμοστεί. Αναστέλλεται. Θα δούμε τι θα συμβεί μέχρι το τέλος του μήνα. Ολα εξαρτώνται από τον εαυτό μας. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα", δήλωσε ο Ρώσος παράγοντας στην ιστοσελίδα championat.com.

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ