EUROLEAGUE

Τέλος από την Χίμκι ο Τόμας Ρόμπινσον

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - KHIMKI / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - KHIMKI / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Χίμκι ανακοίνωσε μέσω twitter την λύση της συνεργασίας της με τον Τόμας Ρόμπινσον, o οποίος βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η νέα σεζόν θα βρει τον Τόμας Ρόμπινσον μακριά από την Χίμκι. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ και η ρωσική ομάδα συμφώνησαν να μην ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία, με την Χίμκι να ανακοινώνει τα νέα μέσω twitter.

" H Χίμκι και ο Τόμας Ρόμπινσον χωρίζουν τους δρόμους τους επειδή έληξε το συμβόλαιο ανάμεσα στην ομάδα και τον παίκτη. Όλοι στην Χίμκι ευχαριστούν τον Τόμας για την προσφορά του και του εύχονται καλή τύχη στο μέλλον" αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Τέλος από την Χίμκι ο Τόμας Ρόμπινσον

Ο Τόμας Ρόμπινσον την φετινή σεζόν είχε 9.3 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο σε 15.9 λεπτά συμμετοχής στην VTB League και 8.2 πόντους, 5.8 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15.1 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, μην προσφέροντας πάντως αυτά που μπορούσε, αφού ταλαιπωρήθηκε από διάφορους τραυματισμούς κατά την διάρκεια της χρονιάς.

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ