EUROLEAGUE

Στη Χίμκι ο Ντράγκιτς!

Στη Χίμκι ο Ντράγκιτς!

Οι Celtics άφησαν ελεύθερο τον Ζόραν Ντράγκιτς, ο οποίος επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό της ρώσικης Χίμκι (PHOTO, VIDEOS)!

Ο Ζόραν Ντράγκιτς δεν κατάφερε να ακολουθήσει τα βήματα του αδελφού του, Γκόραν, και να καθιερωθεί στο ΝΒΑ. Οι Boston Celtics τον αποδέσμευσαν κι έτσι η Χίμκι δεν έχασε την ευκαιρία, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τον 26χρονο Σλοβένο γκαρντ / φόργουορντ!

Ο Ντράγκιτς αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από την Ουνικάχα προκειμένου να μετρήσει τις δυνάμεις του στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο. Για την ακρίβεια, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Phoenix Suns στο πλευρό του αδελφού του. Τον περασμένο Φεβρουάριο έγιναν trade στους Heat ενώ τα δικαιώματα του Ζόραν δόθηκαν πρόσφατα στη Βοστώνη, με αντάλλαγμα ένα πικ β' γύρου στο Draft 2019.

Ο Σλοβένος γκαρντ / φόργουορντ αποδεσμεύτηκε στις 10 Αυγούστου ενώ η νέα χρονιά θα τον βρει στην Χίμκι, υπό τις οδηγίες του Ρίμας Κουρτινάιτις, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τους Ρώσους που δημιουργούν μια πανίσχυρη περιφέρεια με τους Ταϊρίς Ράις, Αλεξέι Σβεντ και Πέτερι Κόπονεν!

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ