EUROLEAGUE

Πήρε και Μάλκολμ Τόμας η Χίμκι

Πήρε και Μάλκολμ Τόμας η Χίμκι

Ο Μάλκολμ Τόμας αποτελεί το 7ο απόκτημα της Χίμκι, η οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό μεταγραφικό παζάρι της Turkish Airlines EuroLeague.

Με γοργά και σταθερά βήματα ο Γιώργος Μπαρτζώκας χτίζει στη Χίμκι μία ομάδα που μοιάζει προορισμένη να πρωταγωνιστήσει στην Turkish Airlines EuroLeague της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μία μέρα μετά την αποκάλυψη του Sport24.gr η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάλκολμ Τόμας, ο οποίος αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν στην Κίνα με τη φανέλα των Τζιλίν Νόρθιστ Τάιγκερς, έχοντας 20 πόντους και 16,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα.

Ο 28χρονος ύψους 2,06 φόργουορντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο στη Χίμκι, η οποία θα αποτελέσει τον 14ο σταθμό της επαγγελματικής καριέρας του μετά τη Mobis Phoebus στην Κορέα, τους Los Angeles D-Fenders, τους Santa Cruz Warriors, τους Austin Spurs και τους Rio Grande Valley Suns στη D-League, τους San Antonio Spurs, τους Golden State Warriors, τους Chicago Bulls, τη Utah Jazz, τους Philadelphia 76ers στο ΝΒΑ, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, τους Πιράτας ντε Κουεμπραντίγιας στο Πουέρτο Ρίκο και τους Τζιλίν Νόρθιστ Τάιγκερς στην Κίνα.

Μέχρι στιγμής η Χίμκι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μεταγραφικό παζάρι της Turkish Airlines EuroLeague, καθώς έχει ανακοινώσει την απόκτηση επτά παικτών: του Στέφαν Μάρκοβιτς, του Τσαρλς Τζένκινς, του Αντονι Γκιλ, του Τάιλερ Χάνικατ, του Τζέιμς Αντερσον, του Αντρέι Ζούμπκοβ και του Μάλκολμ Τόμας.

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ