EUROLEAGUE

Ο Μπαρτζώκας "χτύπησε" το καμπανάκι ενόψει Ερυθρού Αστέρα

Ο Μπαρτζώκας "χτύπησε" το καμπανάκι ενόψει Ερυθρού Αστέρα
FACEBOOK/BC KHIMKI MOSCOW REGION

Η Χίμκι είναι το φαβορί κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (24/10, 20:00), ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι στη EuroLeague.

Η Χίμκι παραμένει αήττητη φέτος και στη EuroLeague έχει ξεκινήσει με δύο νίκες απέναντι σε Βαλένθια (75-70) και Ζαλγκίρις (85-77). Η ομάδα του coach Μπαρτζώκα συνεχίζει με τρίτο σερί εντός έδρας ματς, με τον Έλληνα προπονητή να τονίζει πως δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στη EuroLeague και πως ο Ερυθρός Αστέρας παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

" Όπως λέω πάντα, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Αυτό φαίνεται κι από το πως έπαιξε ο Ερυθρός Αστέρας τόσο στο Κάουνας, όσο και στο Βελιγράδι με τη Μπαρτσελόνα. Έπαιξαν με αυτοπεποίθηση, έχουν μεγάλη θέληση και θα χρειαστεί να παίξουμε πολύ σκληρά, αν θέλουμε να νικήσουμε. Έχουν δύο πολύ κινητικούς ψηλούς, τον Μπιέλιτσα και τον Άντιτς, που παίζουν τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι. Χρειαζόμαστε ειδική προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς, όχι αποκλειστικά τακτικά, αλλά και πνευματικά. Έτσι κι αλλιώς, ανεξάρτητα με το που παίζουμε -είτε εντός είτε εκτός- είναι απαραίτητο να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Έτσι όπως διαμορφώθηκε το πρόγραμμα, δίνουμε τρίτο σερί εντός έδρας ματς και είναι πολύ σημαντικό να υπερασπιστούμε την έδρα της. Όλα έχουν να κάνουν με το πως θα εμφανιστούμε. Πόσο έτοιμοι θα είμαστε", σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός της Χίμκι.

Photo Credits: Facebook/BC Khimki Moscow Region

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ