EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Σταματήσαμε τον Καλάθη, όπως κάναμε με τον Πάνγκος"

Μπαρτζώκας: "Σταματήσαμε τον Καλάθη, όπως κάναμε με τον Πάνγκος"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στον περιορισμό του Νικ Καλάθη, προκειμένου η Χίμκι να πάρει την εντός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού Superfoods.

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό Superfoods , ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα της NOVA για όσα έκανε η ομάδα του προκειμένου να φτάσει στην επικράτηση . Ο προπονητής της Χίμκι εστίασε στο γεγονός πως " παίξαμε άμυνα με αλλαγές από την αρχή, θέλαμε να σταματήσουμε τη δημιουργία του Νικ Καλάθη. Τα καταφέραμε, όπως κάναμε επίσης στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Κέβιν Πάνγκος. Αρνηθήκαμε το παιχνίδι στο λόου ποστ από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν είχε πολλές λύσεις. Φάνηκε αυτό. Πολλές επιθέσεις έγιναν στο τέλος του χρόνου".

Αναφορικά με τον τρόπο που δουλεύει στη Μόσχα, απάντησε πως " είχα την ευχέρεια να επιλέξω κατά μεγάλο βαθμό τις μεταγραφικές κινήσεις. Έχω φέρει προπονητές από την Ελλάδα που ξέρει τον τρόπο δουλειάς και με βοηθάει πολύ. Οι προσδοκίες και οι φιλοδοξίες ήταν να προκριθούμε στα playoffs, δεν υπήρχε κάποια επιδίωξη για το Final Four. Πρώτος στόχος μας είναι η οκτάδα, όχι κάτι παραπάνω", ενώ κατέληξε σχολιάζοντας τη μάχη της τετράδας, στην οποία είναι παρούσα πλέον η Χίμκι:

" Είναι λίγο νωρίς να κοιτάξουμε για το πλεονέκτημα. Οι ομάδες που είναι πίσω μας, όπως η Μπασκόνια και η Μακάμπι, είναι πολύ επικίνδυνες, οπότε πρέπει να εστιάσουμε μόνο στο επόμενο παιχνίδι (σ.σ.: εκτός έδρας με την Μπασκόνια)".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ