EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Ο Παναθηναϊκός χάνει σπάνια στο ΟΑΚΑ"

Μπαρτζώκας: "Ο Παναθηναϊκός χάνει σπάνια στο ΟΑΚΑ"

Η Χίμκι δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της EuroLeague (14/11, 21:15), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στη δυναμική του Παναθηναϊκού εντός έδρας.

Η Χίμκι παραμένει στην πρώτη θέση της EuroLeague με ρεκόρ 5-1, ωστόσο στην 7η αγωνιστική το έργο της αναμένεται εξαιρετικά δύσκολο απέναντι στον Παναθηναϊκό (14/11, 21:15, Novasports 1, Live Blog από το Sport24.gr). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στη δυναμική του ΟΑΚΑ, στις απουσίες των Γκιλ και Χάνεϊκατ, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο "πράσινο" σχήμα με τους Γκιστ και Σίνγκλετον.

" Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι στη διάρκεια της χρονιάς, ο Παναθηναϊκος χάνει πολύ σπάνια παιχνίδια στην έδρα. Επομένως, ο καθένας καταλαβαίνει πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας εκεί, ειδικά χωρίς τους Χάνεϊκατ και Γκιλ. Παίζουν με αυτοπεποίθηση, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον Πειραιά. Ο Παναθηναϊκός δημιουργεί πολλά προβλήματα στον αντίπαλο, ειδικά όταν παίζει στην ίδια πεντάδα με τους Γκιστ και Σίνγκλέτον. Δηλαδή με δύο φόργουορντ που είναι ιδιαίτερα κινητικοί. Πρέπει να παίξουμε καλά, αν θέλουμε να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε σταθεροί για 40 λεπτά και στις δύο μεριές. Επιθετικά και αμυντικά. Το ΟΑΚΑ είναι θερμή έδρα, αλλά είναι απαραίτητο να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι", δήλωσε ο head coach της Χίμκι.

Από τη μεριά του, ο Μάλκολμ Τόμας συμπλήρωσε: " Είναι μία τοπ ομάδα με έμπειρους παίκτες EuroLeague. Ξέρουν πώς να παίζουν μαζί. Εμείς δεν πρέπει να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Μπασκόνια, καθώς γνωρίζουν πώς να εκτελούν και ενδεχομένως να μην μπορέσουμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Για αυτό, σίγουρα θα πρέπει να ξεκινήσουμε το παιχνίδι δυνατά και συγκεντρωμένοι, εκτελώντας τα συστήματα μας. Δεν έχω παίξει ποτέ στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά έχω ακούσει πολλά, τόσο από τους προπονητές, όσο και από τους παίκτες. Άκουσα ότι η ατμόσφαιρα είναι τρελή, αλλά εμείς θα πρέπει να μην επηρεαστούμε από αυτό και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ