EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Ο Ολυμπιακός ήταν πνευματικά κουρασμένος"

Μπαρτζώκας: "Ο Ολυμπιακός ήταν πνευματικά κουρασμένος"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Χίμκι απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε και στην πνευματική κούραση των "ερυθρολεύκων".

Η Χίμκι έκανε... περίπατο απέναντι στον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε κάθε λόγο να χαμογελά μετά το τέλος της αναμέτρησης της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague.

"Αν αναλογιστούμε ποιος ήταν ο αντίπαλος και τη διαφορά είναι μία μεγάλη και σημαντική νίκη, γιατί είμαστε στο β' γύρο της EuroLeague. Ημασταν συμπαγείς στην άμυνα. Είναι σημαντικό ότι ευστοχήσαμε σε σουτ υπό καλές προϋποθέσεις. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλά σήμερα.. Φάνηκε πως ήταν κουρασμένος κυρίως πνευματικά. To σκορ άνοιξε και ο Ολυμπιακός δεν βρήκε αντίδραση. Δεν είναι εύκολο για τους παίκτες και τους προπονητές να γυρίσουν παιχνίδια έπειτα από δύο ημέρες", είπε ο Ελληνας κόουτς της Χίμκι στην κάμερα της Nova, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για την 1η νίκη του επί του Ολυμπιακού μετά την θητεία του στο λιμάνι:

"Δεν είναι κάτι. Με την Λοκομοτίβ δεν είχαμε παίξει, πέρσι χάσαμε δύο ματς με την Μπαρτσελόνα και φέτος στον α' γύρο ηττηθήκαμε, όπως ηττηθήκαμε. Είναι σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Εχουμε 11 νίκες και δεν έχουμε καν συμβόλαιο στην EuroLeague. Εχουμε άλλες φιλοδοξίες σε σχέση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατά την γνώμη μου είναι μία από τις πέντε ομάδες που φιλοδοξούν να είναι στο Final Four. Για εμάς θα είναι πολύ σημαντικό να είμαστε στην 8άδα",

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ