EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Γνωρίζω την ικανότητα του Γκριν"

Μπαρτζώκας: "Γνωρίζω την ικανότητα του Γκριν"
FACEBOOK/BC KHIMKI MOSCOW REGION

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την πρεμιέρα της Χίμκι στη EuroLeague (13/10, 20:00) και τόνισε πως η Βαλένθια είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και απαιτείται καλή εμφάνιση για 40 λεπτά από τους παίκτες του. Τι είπε για τον Έρικ Γκριν.

Η Χίμκι επιστρέφει στη EuroLeague κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στη δύσκολη δουλειά που έχει η ομάδα του, κάνοντας ειδική μνεία στη Βαλένθια -την αντίπαλο των Ρώσων στην πρεμιέρα (13/10, 20:00)- όπως και στον Έρικ Γκριν.

" Αρχικά, είμαστε ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι θα παίξουμε στη διοργάνωση με το υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη. Γνωρίζουμε πως έχουμε πολύ δύσκολη δουλειά απέναντι στις καλύτερες ομάδες. Ξεκινάμε στην έδρα μας απέναντι στους πρωταθλητές Ισπανίας. Επομένως, έχουμε σεβασμό στον τρόπο που παίζουν, αλλά και στην εμπειρία τους. Προφανώς, εμείς πρέπει να ξεπεράσουμε την έλλειψη εμπειρίας στον συγκεκριμένο θεσμό και στο συγκεκριμένο επίπεδο", υπογράμμισε αρχικά ο head coach της Χίμκι.

Για να συμπληρώσει: " Στο frontcourt έχουμε τρεις νέους στη EuroLeague. Αλλά έχουμε θετικά στοιχεία και πιστεύουμε στην ομάδα. Ο Γκριν είναι ο πρώτος σκόρερ της Βαλένθια και γνωρίζω πολύ καλά από το ελληνικό πρωτάθλημα το τι είναι ικανός να κάνει. Ωστόσο, εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στη φιλοσοφία μας και στη δική μας προσπάθεια. Έχουν ένα καλό προπονητή, πολύ έμπειρα γκαρντ και ικανούς ψηλούς όπως ο Ντούμπλιεβιτς κι ο Πλάις. Έχουμε να κάνουμε με παίκτες από το υψηλότερο επίπεδο, επομένως πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι για 40 λεπτά, αν θέλουμε να νικήσουμε".

Photo Credits: Facebook/BC Khimki Moscow Region

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ