EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι"

Μπαρτζώκας: "Για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι"
KHIMKI MOSCOW REGION / TWITTER

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ότι για να κερδίσει η Χίμκι τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ σήμερα (26/10, 21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) πρέπει να παίξει τέλεια, ενώ τόνισε ότι ο αγώνας με τους "ερυθρόλεκους" είναι πλέον για αυτόν ακόμα ένα παιχνίδι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει καλύτερα από τον καθένα στην Χίμκι τι σημαίνει Ολυμπιακός, αφού όχι απλώς έχει καθίσει στον πάγκο των "ερυθρόλευκων", αλλά τους οδήγησε και στην κατάκτηση της EuroLeague το 2013. Για αυτό και φρόντισε στις δηλώσεις του στο σάιτ της Χίμκι να τονίσει ότι αν η ρωσική ομάδα θέλει να έχει τύχη σήμερα στο ΣΕΦ (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη.

" Αν θέλουμε να κερδίσουμε πρέπει να κάνουμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι και να παίξουμε σαν ομάδα, επειδή διαφορετικά είναι αδύνατ να κερδίσεις εκτός έδρας τον Ολυμπιακό" δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι είναι καλή ομάδα, επειδή παρά την απουσία του ηγέτη του, του Σπανούλη, έχει καταφέρει να σημειώσει 3 σερί νίκες στην διοργάνωση. Ακόμα και χωρίς αυτόν η ομάδα παίζει τέλεια".

Ο Μπαρτζώκας στην συνέχεια υποστήριξε ότι το κλειδί στο παιχνίδι θα είναι " η ενέργεια και ο ρυθμός του αγώνα. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες στην EuroLeague, ενώ είναι δυνατός στην έδρα του, όπου είναι πολύ δύσκολο να τον κερδίσεις. Έχει εμπειρία από την EuroLeague και οι παίκτες του ξέρουν να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις".

Τέλος, σε ερώτηση που του τέθηκε για το πώς αισθάνεται που επιστρέφει ως αντίπαλος στο ΣΕΦ, ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε ότι δε μένει στο παρελθόν: " Πλέον είναι ένας παιχνίδι σαν όλα τ αάλλα για εμένα, επειδή είμαι στην Χίμκι. Σαφώς και έχω φίλους στην ομάδα και σπουδαίες αναμνήσεις από τα χρόνια που πέρασα στον Ολυμπιακό, από τον οποίο έφυγα πριν από 4 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα ωστόσο άλλαξα 3 ομάδες και πλέον είμαι επικεντρωμένος στην Χίμκι".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ