EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Δύσκολα θα καλυφθεί το κενό του Ρόμπινσον, αλλά…"

Μπαρτζώκας: "Δύσκολα θα καλυφθεί το κενό του Ρόμπινσον, αλλά…"
FACEBOOK/BC KHIMKI MOSCOW REGION

Η Χίμκι υποδέχεται τη Μπάμπεργκ (30/11, 19:00), θέλοντας να βάλει ένα STOP στο αρνητικό σερί των τριών ηττών που "τρέχει" στη EuroLeague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται -μεταξύ άλλων- στη σημαντική απουσία του Ρόμπινσον.

Η Χίμκι (5-4) έρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στη EuroLeague και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη απέναντι στη Μπάμπεργκ (30/11, 19:00). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο ματς με τη γερμανική ομάδα (5-4) και παράλληλα σχολίασε το σημαντικό πρόβλημα που προέκυψε με τον τραυματισμό του Τόμας Ρόμπινσον .

" Ο τραυματισμός του Ρόμπινσον ήταν κάτι που μας πλήγωσε αυτή τη στιγμή, επειδή χάσαμε τον πρώτο ριμπάουντερ της EuroLeague και δεν είναι καθόλου εύκολο να καλύψουμε το κενό του. Βέβαια, οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Ειδικά με αυτό το νέο φορμάτ, με αυτό το δύσκολο πρόγραμμα. Συμβαίνει, επομένως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να είμαστε έτοιμοι για το δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Μπάμπεργκ, που είναι ομάδα η οποία ποτέ δεν παραδίνεται!", ανέφερε αρχικά ο head coach της Χίμκι.

Για να συμπληρώσει: " Παλεύουν μέχρι το τέλος, έχουν μεγάλη εμπειρία, ειδικά στο backcourt, με τους Ζήση, Χίκμαν και Χάκετ. Έχουν μεγάλη εμπειρία από ματς της EuroLeague, ξέρουν πως να ελέγχουν το παιχνίδι. Από την άλλη, εμείς ερχόμαστε από τρεις σερί ήττες. Πρώτα από όλα, χρειάζεται να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να παίξουμε ομαδικά. Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα παλέψουν μέχρι το τέλος κι ελπίζω να μπούμε ξανά στο δρόμο των επιτυχιών με μία σημαντική νίκη. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε μετά την απώλεια του Ρόμπινσον".

Photo Credits: Facebook/BC Khimki Moscow Region

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ