EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Δεν είχαμε υπομονή, γι' αυτό νικήσαμε δύσκολα"

Μπαρτζώκας: "Δεν είχαμε υπομονή, γι' αυτό νικήσαμε δύσκολα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά τον αγώνα της Χίμκι με την Ζάλγκιρις και την δύσκολη νίκη με 85-77, λέγοντας πως η ομάδα του δεν είχε υπομονή στο παιχνίδι της. Πάντως, αισθάνεται ικανοποιημένος για το "2 στα 2".

Η Χίμκι νίκησε την Ζάλγκιρις εντός έδρας με 85-77, πιο δύσκολα απ' όσο ίσως φανερώνει το τελικό σκορ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να λέει μετά το φινάλε του αγώνα πως η ομάδα του δεν είχε υπομονή στο παιχνίδι της και γι' αυτό δυσκολεύτηκε. Πάντως, όπως είναι λογικό, αισθάνεται ικανοποιημένος για το "2 στα 2" στο ξεκίνημα της EuroLeague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη, καθώς ήταν σημαντική, αφού πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Παίξαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα, όπως είναι η Ζαλγκίρις, που παίζει με ενέργεια και παράλληλα θα έπρεπε να διαχειριστούμε την πίεση που ασκεί σε όλο το γήπεδο. Αλλά, δεν παίξαμε καλά. Μπορώ να πω ότι αυτό είναι φυσιολογικό, καθώς είμαστε μία εντελώς καινούρια ομάδα. Έχουμε οκτώ νέους παίκτες, νέο προπονητικό επιτελείο και γι’ αυτό χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να δέσουμε.

Δεν χρειάζεται να βιαστούμε, αλλά πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Δεν είχαμε υπομονή και γι’ αυτό η νίκη μας ήταν πολύ δύσκολη, αλλά από την άλλη πολύ σημαντική. Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινήσαμε την Ευρωλίγκα με δύο σερί εντός έδρας νίκες. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να προστατεύουμε την έδρα μας, έχουμε ακόμη ένα ματς στο γήπεδό μας, αλλά θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ