EUROLEAGUE

Κράτησε Μόνια και Βιάλτσεβ η Χίμκι

Κράτησε Μόνια και Βιάλτσεβ η Χίμκι
EUROKINISSI

Οι Σεργκέι Μόνια και Εγκόρ Βιάλτσεβ θα παραμείνουν στη Χίμκι και την επόμενη χρονιά, καθώς η ρωσική ομάδα ανανέωσε τα συμβόλαιά τους.

Τα χρόνια έχουν περάσει για τον Σεργκέι Μόνια, ο οποίος έχει φτάσει τα 35 και δεν είναι πλέον πρωταγωνιστής. Αυτό πάντως δεν εμπόδισε τη Χίμκι από το να τον κρατήσει για άλλη μία σεζόν, ενεργοποιώντας την οψιόν που είχε στο συμβόλαιό του. Η ρωσική ομάδα έκανε κάτι ανάλογο και στην περίπτωση του Εγκόρ Βιάλτσεβ, κρατώντας τον 32χρονο γκαρντ για τη σεζόν 2018-19.

Ο Μόνια έχει 7,1 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 2,0 ασίστ σε 18,9 λεπτά κατά μέσο όρο στην VTB League, όπου ο ρόλος του (και ο χρόνος συμμετοχής) είναι σαφώς μεγαλύτερος σε σύγκριση με την EuroLeague. Ο Βιάλτσεβ, από την άλλη, κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τα μέσα της χρονιάς, κάνοντας μερικές σπουδαίες εμφανίσεις στην EuroLeague. Ο 32χρονος γκαρντ είχε 4,0 πόντους σε 11,2 λεπτά κατά μέσο όρο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Στον αντίποδα, η Χίμκι δεν πρόκειται να κρατήσει τους Ντμίτρι Σοκόλοβ και Ρούσλαν Πατέεβ, οι οποίοι δεν έπαιξαν πολύ φέτος. Ο πρώτος έχει παίξει συνολικά μόνο σε οκτώ αγώνες την τρέχουσα χρονιά (δύο στην EuroLeague και έξι στην VTB League), ενώ ο Πατέεβ εμφανίστηκε μόνο στην VTB League.

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ