EUROLEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός"

Ιβάνοβιτς: "Από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός"

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και ο Τάιλερ Χάινεϊκατ μίλησαν για το κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα στην Χίμκι και τον Ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη (31/3, 20:45) στην Μόσχα.

Η Χίμκι την Πέμπτη (31/3, 20:45) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην Μόσχα, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, για την προτελευταία αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ενώ ο Τάιλερ Χάνεϊκατ σχολίασε πως το πιο δυνατό κομμάτι των Πειραιωτών είναι η εμπειρία τους.

Ο νέος προπονητής της Χίμκι, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, σχολίασε τα εξής: "Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι για μας, αλλά και για τον Ολυμπιακό. Θα είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και υπομονή για 40 λεπτά. Έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα και ενισχύθηκαν με δύο παίκτες (σ.σ. Παπανικολάου, Ουόρικ). Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη".

Χάνεϊκατ: "Το πιο δυνατό σημείο του Ολυμπιακού είναι η εμπειρία του"

Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ από την πευρά του τόνισε πως: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Τους αντιμετωπίσαμε στην Ελλάδα, σε μια από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης. Τώρα είμαστε στην έδρα μας και ελπίζω αυτό να βοηθήσει εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε, γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να μείνουμε εκτός. Θα δούμε πώς θα τους αμυνθούμε απέναντί τους. Πιστεύω πως θα χρησιμοποιήσουμε έναν διαφορετικό τρόπο, που ελπίζουμε να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη. Ίσως το πιο δυνατό στοιχείο του Ολυμπιακού είναι η εμπειρία του. Σε σχέση με τον πρώτο γύρο έχουν δύο παίκτες που δεν υπήρχαν τότε και αυτό θα τους βοηθήσει".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ