EUROLEAGUE

Η Χίμκι ανακοίνωσε την απόκτηση του Τοντόροβιτς

Η Χίμκι ανακοίνωσε την απόκτηση του Τοντόροβιτς

Από τη Μπιλμπάο... στη Χίμκι! Ο Μάρκο Τοντόροβιτς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη ρωσική ομάδα, η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτησή του.

Ο Μάρκο Τοντόροβιτς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπιλμπάο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με αποτέλεσμα να κερδίσει ένα μεγάλο συμβόλαιο. Η Χίμκι ανακοίνωσε την απόκτηση -για τα επόμενα τρία χρόνια- του 23χρονου Μαυροβούνιου φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος φέτος έκανε θραύση στη Liga Endesa με τους "άνδρες με τα μαύρα".

πογράψαμε έναν παίκτη με μεγάλο κίνητρο και στόχους", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ρίμας Κουρτινάιτις για τη μεταγραφή του νεαρού παίκτη, ο οποίος 11.5 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 1.2 τάπες ανά παιχνίδι. Στη συνέχεια, ο προπονητής της ρωσικής ομάδας πρόσθεσε ότι " πέρσι ήταν εκ των ηγετών της Μπιλμπάο. Έχει πολύ ταλέντο, αλλά πρέπει να δουλέψει αρκετά. Νομίζω ότι τα ταιριάξει ιδανικά στην ομάδα μας. Θα βοηθήσει τόσο στο "4" όσο και στο "5", ενώ μπορεί να μας βοηθήσει με το ταλέντο του και παράλληλα να ωριμάσει αγωνιστικά".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ