EUROLEAGUE

Η EuroLeague αντέδρασε τρεις μέρες μετά το Χίμκι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η EuroLeague αντέδρασε τρεις μέρες μετά το Χίμκι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Χρειάστηκε να περάσουν τρεις μέρες για να υπάρξει αντίδραση της EuroLeague σχετικά με όσα έγιναν στο Game 4 της σειράς ανάμεσα στη Χίμκι και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Διαβάστε τι ανακοίνωσε η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το βράδυ της Παρασκευής η μπασκετική Ευρώπη παρακολούθησε με αγωνία το Game 4 της σειράς ανάμεσα στην Χίμκι και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το φινάλε του οποίου δημιούργησε πολλά ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν προπονητές, διαιτητές και παίκτες των δύο ομάδων.

Οι άνθρωποι της Χίμκι υποστηρίζουν πως λανθασμένα οι άνθρωποι της γραμματείας σταμάτησαν την επίθεσή τους, καθώς είχαν ακυρώσει την επιθυμία τους να αλλάξουν παίκτη, ενώ "φωνάζουν" για βήματα του Κόρι Χίγκινς στη φάση που ο Αμερικανός έγραψε το τελικό 88-89.

Σήμερα, Δευτέρα 30 Απριλίου, ήρθε η πρώτη αντίδραση της EuroLeague ( πιέστηκε ασφυκτικά ) που με έγγραφό της στην Χίμκι, ζητά από τους ανθρώπους του συλλόγου έκθεση από τους ανθρώπους της γραμματείας και από τον παίκτη που είχε αρχικά σηκωθεί για να μπει στο ματς (Τάιλερ Χάνεϊκατ). Η έγγραφη έκθεση θα αφορά όσα έγιναν από το φάουλ του Άντονι Γκιλ στον Γουίλ Κλάιμπερν 20.7 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, έως και την επαναφορά του Στέφαν Μάρκοβιτς στα 5.7 δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με τους παράγοντες της Χίμκι, έχει ήδη αποσταλλεί στην EuroLeague έγγραφο με τα ονόματα των μελών της γραμματείας της αναμέτρησης.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια...

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ