EUROLEAGUE

Η αντίδραση του Σβεντ για την απουσία του από την καλύτερη πεντάδα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - KHIMKI / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - KHIMKI / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεξέι Σβεντ βραβεύτηκε στο Βελιγράδι ως ο πρώτος σκόρερ της σεζόν στην EuroLeague, αλλά αυτό για το οποίο ρωτήθηκε είναι για το γεγονός πως δεν βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Ο Αλεξέι Σβεντ βρέθηκε το Σάββατο (19/5) στο Βελιγράδι, για το EuroLeague Gala στο περιθώριο του Final Four, προκειμένου να παραλάβει το βραβείο του πρώτου σκόρερ της σεζόν στη διοργάνωση. Από τα χέρια του γιου του Αλφόνσο Φορντ, ο γκαρντ της Χίμκι βραβεύτηκε για τις εντυπωσιακές επιδόσεις του σε regular season και playoffs, ξεχωρίζοντας -μεταξύ άλλων- για το κοστούμι που επέλεξε να φορέσει.

Η πρώτη ερώτηση που του έγινε μάλιστα από ρωσική ιστοσελίδα αφορούσε στην αιτία επιλογής του κοστουμιού και του παπιγιόν , για να απαντήσει πως " τυχαία το πήρα. Πήγα για ψώνια με τη γυναίκα μου, το είδα και το πήρα". Τόσο απλά.

Για να ακολουθήσει η ερώτηση αναφορικά με την αντίδρασή του όταν ενημερώθηκε πως δεν βρίσκεται στην πρώτη, αλλά στη δεύτερη πεντάδα της διοργάνωσης: " Θα έλεγα πως γέλασα περισσότερο, δεν εκνευρίστηκα. Δεν χρειάζεται να εκνευρίζομαι για τέτοια πράγματα".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ