EUROLEAGUE

Τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι: "Γιατί είμαστε τόσο σκ...α;"

Τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι: "Γιατί είμαστε τόσο σκ...α;"

Η Χίμκι παρουσίασε VIDEO με την ομιλία του τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Πάβελ Αστάκοβ, στους παίκτες και προπονητές της ομάδας, κατά την διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκε το πρόστιμο σε παίκτες, προπονητές, αλλά και καθαρίστριες και οδηγων λεωφορείου!

Ποιος είδε τον Πάβελ Αστάκοβ και δεν τον φοβήθηκε. Ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας μετά την προπόνηση, όπου και ανακοίνωσε το πρόστιμο μισού μισθού που επιβλήθηκε σε όλη την ομάδα , με τον ρωσικό σύλλογο να παρουσιάζει το VIDEO με την ομιλία του.

" Είχα μια μακρά συνομιλία με τον Πρόεδρο και τον χορηγό μας. Μου είπαν ενώ έχουμε την καλύτερη ομάδα στην ιστορία του κλαμπ, γιατί χάνουμε έτσι; Έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές και πρωταθλητή Ευρωλίγκας, τον Γιώργο (Μπαρτζώκα). Έχουμε τον Αλεξέι (Σβεντ), τον πιο αποτελεσματικό παίκτη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή" είπε αρχικά ο Αστάκοβ, πριν αρχίσει να αναφέρεται στους παίκτες της ομάδας έναν-έναν, λέγοντας μεταξύ άλλων: " Έχουμε τον Στέφαν Μάρκοβιτς που υπήρξε διεθνής με την εθνική Σερβίας, τον Τζέιμς Άντερσον που ήταν ηγέτης στην Νταρουσάφακα, τον Τσαρλς Τζένκινς που ήταν ηγέτης στον Ερυθρό Αστέρα, τον Τάιλερ Χάνεϊκατ που ξεχώρισε στην Αναντολού Εφές, τον Τόμας Ρόμπινσον που είχε επιλεγεί στο Νο5 του ντραφτ. Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί είμαστε τόσο σκ...;"

Ακολούθως ήρθε η συνέχεια του ξεσπάσματος του τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, ο οποίος τα είπε "έξω από τα δόντια" πριν ανακοινώσει το πρόστιμο, απο το οποίο δεν εξαιρέθηκαν ούτε καν οι καθαρίστριες και οι οδηγοί της ομάδας: " Σκέφτηκα ότι όλα λειτουργούν σωστά, από τους μισθούς μέχρι τα ξενοδοχεία στα οποία μένει η ομάδα... Είναι όλα τέλεια. Θέλω να καταλάβω τι συμβαίνει. Ο χορηγός με ρωτάει γιατί να ξοδεύω δεκάδες εκατομμύρια, αν μπορώ να κόψω 10 φορές το μπάτζετ και να είμαστε στην ίδια θέση; Χάσαμε από παίκτες που ο μέγιστος μισθός του φτάνει τις πέντε χιλιάδες τον μήνα.

Μπορώ να πω διάφορες δικαιολογίες, αλλά πιστεύω ότι είμαστε νικητές όλοι εδώ γι΄ αυτό και σας έχω συγκεντρώσει προκειμένου να κερδίσουμε. Ποτέ δεν λύγισα κάτω από την πίεση. Αν κάποιος δεν θέλει, είναι κουρασμένος και δεν μπορεί να έρθει στο γραφείο μου να μου το πει. Να μου πει ότι δεν του αρέσει η ομάδα, η χώρα ή οτιδήποτε άλλο και θα το καταλάβω.

Από εκεί και πέρα η ομάδα αποφάσισε για όλους τους παίκτες, τους προπονητές, τη διοίκηση, το προσωπικό, τους λογιστές, τους οδηγούς, τις κυρίες του καθαρισμού να τιμωρηθούν με πρόστιμο 50% του μηνιαίου μισθούς τους. Ελπίζω πως αυτή η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα".

Δείτε το VIDEO με την ομιλία του Αστάκοβ:

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ