EUROLEAGUE

Φωνάζει για βήματα του Χίγκινς η Χίμκι

Φωνάζει για βήματα του Χίγκινς η Χίμκι
BC KHIMKI MOSCOW REGION

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφερε έντονο εκνευρισμό στη Χίμκι. Όχι μόνο για την περίφημη φάση με την γραμματεία, αλλά και για το νικητήριο καλάθι του Κόρι Χίγκινς (VIDEO).

Τα παράπονα στο στρατόπεδο της Χίμκι για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα από την ΤΣΣΚΑ (και κατ' επέκταση το φινάλε στην EuroLeague) δεν εστιάζουν μόνο στο περιβόητο, πλέον, λάθος της γραμματείας του γηπέδου .

Μπορεί αυτό να ξεχώρισε ως... πρόβλημα λόγω της έντονης αντίδρασης του Γιώργου Μπαρτζώκα , αλλά δεν αποτελούσε το μοναδικό σημείο για το οποίο φωνάζουν οι άνθρωποι των "κυανοκίτρινων".

Κι αυτό γιατί πριν φτάσουμε στο σημείο με την υπόδειξη της γραμματείας στους διαιτητές για την αλλαγή του Τάιλερ Χάνεϊκατ, υπήρχε το καλάθι του Κόρι Χίγκινς που έβαλε μπροστά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ένα καλάθι για το οποίο φωνάζουν οι γηπεδούχοι, καθώς ο γκαρντ της "ομάδας του στρατού" φαίνεται να κάνει ένα βηματάκι παραπάνω από τα δύο που επιτρέπονται, πριν εκτελέσει και στείλει την μπάλα στο καλάθι.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, ως αποτέλεσμα όλων αυτών (λάθος γραμματείας και βήματα του Κόρι Χίγκινς) η Χίμκι να προχωρήσει σε έγγραφη διαμαρτυρία προς την EuroLeague για τη διαιτησία του Game 4 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Δείτε τη φάση στο 1'55'':

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ