EUROLEAGUE

Επίσημο: Ο Ιβάνοβιτς στη θέση του Κουρτινάιτις!

Επίσημο: Ο Ιβάνοβιτς στη θέση του Κουρτινάιτις!

Η Χίμκι επισημοποίησε τις φήμες περί αποχώρησης του Ρίμας Κουρτινάιτις από τον πάγκο της ομάδας, ανακοινώνοντας την απόλυσή του μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας! Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναλαμβάνει τις τύχες της μέχρι το 2017.

Δεν πέρασαν παρά μερικές ώρες από τη στιγμή που ρωσικά δημοσιεύματα αποκάλυψαν την πρόθεση... απόλυσης του Ρίμας Κουρτινάιτις από τη Χίμκι , για να έρθει η επίσημη επιβεβαίωση. Η ρωσική ομάδα έσπευσε να ενημερώσει για την απομάκρυνση του επί μία πενταετία προπονητή της από τη θέση του, μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα του τελευταίου διμήνου.

Οι συνεχόμενες ήττες στη VTB League σε συνδυασμό με την αγωνιστική καθίζηση στην Euroleague αποτέλεσαν την αιτία που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των διοικούντων τη Χίμκι, η οποία πάντως δεν άργησε να βρει τη διάδοχη κατάσταση αφού ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη ρωσική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2017, κι έτσι θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού με στόχο να οδηγήσει τους "κυανοκίτρινους" στα πλέι οφ της Euroleague, αλλά και τους τελικούς της VTB League.

Θα κάνει ντεμπούτο μάλιστα στον πάγκο της νέας του ομάδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ (17/3, 23:00) για την 11η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague!

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ