EUROLEAGUE

Έξαλλος ο Μπαρτζώκας με την γραμματεία, που σταμάτησε το ματς λόγω αλλαγής

Έξαλλος ο Μπαρτζώκας με την γραμματεία, που σταμάτησε το ματς λόγω αλλαγής

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ να πήρε την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague, όμως στο φινάλε του Game 4 μια απόφαση της γραμματείας έβαλε ''φωτιά'' στην Μιτίστσι Αρίνα της Μόσχας (VIDEO).

Ανώτερη στη σειρά, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε 3-1 της Χίμκι και προκρίθηκε στο Final Four της EuroLeague, όμως στο φινάλε του Game 4 συνέβη κάτι παράλογο, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε αυτό το επίπεδο.

Με το σκορ στο 88-87, ο Κόρι Χίγκινς σκόραρε ένα εκπληκτικά δύσκολο δίποντο για να περάσει μπροστά η ΤΣΣΚΑ στα 5.1", ο χρόνος σταμάτησε για την επαναφορά, οι παίκτες της Χίμκι την έκαναν κανονικά, το χρονόμετρο κύλησε κι ο Τζένκινς σκόραρε στον αιφνιδιασμό για το 90-89 που θα έδινε προβάδισμα νίκης στην ομάδα του, με περίπου δύο δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε.

Η ΤΣΣΚΑ θα είχε την τελευταία κουβέντα, όμως η γραμματεία της αναμέτρησης σταμάτησε το χρονόμετρο την ώρα που η φάση εξελισσόταν με την αιτιολογία ότι ο Μπαρτζώκας είχε ζητήσει αλλαγή.

Οι άνθρωποι της Χίμκι υποστηρίζουν πως η αλλαγή πουείχε ζητηθεί στα 20'' (στις βολές του Χάνεϊκατ) είχε ακυρωθεί,και πως το παιχνίδι σταμάτησε λανθασμένα. Οι διαιτητές (Πουκλ, Ρίζικ, Χιμένεθ) δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι από τη στιγμή που η γραμματεία σταμάτησε το ματς και το λέι απ του Τζένκινς ήταν ως μη γενόμενο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν έξαλλος και προσπαθούσε να καταλάβει τι έγινε, το ίδιο και όσοι παρακολουθούσαν την αναμέτρηση καθώς η απόφαση των διαιτητών να σταματήσουν το ματς δεν είχε λογική. Τελικά η φάση επαναλήφθηκε, με τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να στήνουν την άμυνά τους και τον Μόνια να αστοχεί από μακρινή απόσταση σε... σουτ-προσευχή.

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ