EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε Ζούμπκοβ η Χίμκι

Ανακοίνωσε Ζούμπκοβ η Χίμκι

Μετά τους Μάρκοβιτς, Τζένκινς, η Χίμκι πρόσθεσε στο ρόστερ της και τον διεθνή Ρώσο φόργουορντ Αντρέι Ζούμπκοβ από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Αυτόν ξέρει, αυτόν εμπιστεύεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας! Ο Αντρέι Ζούμπκοβ θα συνεργαστεί ξανά με τον Ελληνα προπονητή, αυτή τη φορά όμως όχι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, αλλά στη Χίμκι, η οποία ανακοίνωσε σήμερα την απόκτησή του. Ο 26χρονος φόργουορντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με Χίμκι, αλλάζοντας έτσι ομάδα για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Την προηγούμενη σεζόν ο διεθνής φόργουορντ είχε 7,6 πόντους, 3,4 ριμπάουντ σε 22,3 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο με τη Λοκομοτίβ στο Eurocup. Στην Turkish Airlines EuroLeague ο Ζούμπκοβ είχε εμφανιστεί για τελευταία φορά τη σεζόν 2015-16, βοηθώντας μάλιστα τη Λοκομοτίβ (με τον Μπαρτζώκα στον πάγκο) να φτάσει μέχρι το Final Four.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ χθες έκανε δικό της και τον Τσαρλς Τζένκινς. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε προηγηθεί η απόκτηση του Στέφαν Μάρκοβιτς, με τον Σέρβο γκαρντ να ανοίγει τον χορό των μεταγραφικών κινήσεων αυτού του καλοκαιριού για τη Χίμκι.

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ