EUROLEAGUE

Αγωνία στη Χίμκι για το χέρι του Τόμας Ρόμπινσον

Αγωνία στη Χίμκι για το χέρι του Τόμας Ρόμπινσον
EUROLEAGUE.NET

Το ματς με τη Φενέρμπαχτσε, θα το θυμούνται για πολύ καιρό στη Χίμκι, καθώς ενδέχεται να άφησε ένα μεγάλο κενό στη φροντ λάιν της ομάδας της Μόσχας.

Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, η Φενέρμπαχτσε έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ. Το 38-26 έδειχνε πως η Πρωταθλήτρια Ευρώπης θα έχει ένα εύκολο βράδυ, όμως η Χίμκι έκανε την αντεπίθεσή της και λίγο έλειψε να πάρει τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη. Ηττήθηκε στις λεπτομέρειες , όμως ο τραυματισμός του Τόμας Ρόμπινσον είναι αυτός που προβληματίζει περισσότερο τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης πως ο Αμερικανός σέντερ έχει μάλλον κάταγμα στο χέρι, με την αγωνία να βρίσκεται στο κατακόρυφο μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε. Σε περίπτωση που ο Ρόμπινσον χρειαστεί να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης, θεωρείται δεδομένο ότι η Χίμκι θα ψάξει την αγορά για να καλύψει το κενό του, την ώρα που οι φήμες λένε πως την έχει ήδη κοιτάξει και για περιφερειακό, έχοντας προσεγγίσει τον free agent Μιντάουγκας Κουζμίνσκας που θέλει πάντως να μείνει στο ΝΒΑ.

Για την ιστορία, ο Ρόμπινσον έχει σε 9 αγώνες της φετινής EuroLeague 11.4 πόντους με 52% στα δίποντα και 45% στις βολές, μαζί με 7.8 ριμπάουντ (πρώτος σε όλη τη διοργάνωση) και 1 κόψιμο ανά 19.3 λεπτά συμμετοχής. Ο Αμερικανός συγκεντρώνει κατά μέσο όρο 13.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, επίδοση που τον βάζει στη δεύτερη θέση στν ομάδα πίσω από τον Αλεξέι Σβεντ.

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ