EUROLEAGUE

Σλότερ: Γιατί όχι και Final Four;

Σλότερ: Γιατί όχι και Final Four;

Ο σέντερ της Νταρουσάφακα, Μάρκους Σλότερ, δήλωσε ότι η Νταρουσάφακα θα είναι καλύτερη φέτος, τονίζοντας ότι ο στόχος είναι η πρόκριση στο Final Four.

O Μάρκους Σλότερ βάζει ψηλά τον πήχη για την Νταρουσάφακα. Πόσο ψηλά; Μέχρι το Final Four της EuroLeague!

Ο Αμερικανός σέντερ με δηλώσεις του τόνισε ότι στον Τουρκικό σύλλογο θέλουν να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται: “ Φέτος έχουμε καλύτερη ομάδα από ότι πέρυσι. Θα θέλαμε πολύ να πάμε μακριά. Και με το Final-4 να διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη θα θέλαμε πολύ να είμαστε εκεί”.

Ο Σλότερ στην συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο σύστημα της EuroLeague όπου όλοι θα παίξουν με όλους. Και ένας από τους λόγους είναι ότι θα επιστρέψει ως αντίπαλος στην αγαπημένη του πόλη, τη Μαδρίτη, για να παίξει κόντρα στην Ρεάλ, της οποίας ήταν παίκτης από το 2012 έως και το 2015. “ Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε με όλους. Θα είναι πιο δύσκολο και θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Χαίρομαι όμως για αυτό επειδή θα αγωνιστούμε και στη Μαδρίτη, όπου πέρασα ωραία χρόνια και έχω ήδη σημειώσει την συγκεκριμένη ημερομηνία στο ημερολόγιό μου”.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ δεν γινόταν φυσικά να μην αναφερθεί και στο νέο προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας: “ Έχουμε περάσει ωραίες εβδομάδες. Περνάμε καλά με τον κόουτς και ακούμε καινούρια πράγματα, πράγματα που δεν ξέραμε πριν. Η προσέγγισή του για το παιχνίδι είναι σίγουρα διαφορετική. Στην ομάδα έχουμε πολλούς νέους παίκτες με πολύ ταλέντο. Παίκτες που μπορούν να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι και μπορούν να υποστηρίξουν το στυλ παιχνιδιού που θέλουμε να ακολουθήσουμε και θα έχει πολύ τρέξιμο”.

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ