EUROLEAGUE

Σαρωτική η Νταρουσάφακα

Σαρωτική η Νταρουσάφακα
Νταρουσάφακα Μπούντουσνοστ

Τα δόντια της έδειξε για μια ακόμα φορά σε φιλικό προετοιμασίας η Νταρουσάφακα του Ντέιβιντ Μπλαντ, με τελευταίο θύμα την Μπούντουσνοστ από το Μαυροβούνιο. 80-57 το τελικό σκορ, Κλάιμπερν με 24 ο κορυφαίος της τούρκικης ομάδας.

Μπούντουσνοστ. Αυτό είναι το όνομα στο οποίο "ακούει" το τελευταίο θύμα της Νταρουσάφακα. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλαντ έχει κλέψει τις εντυπώσεις στη διάρκεια της προετοιμασίας και δείχνει ικανή να πετύχει πολύ αξιόλογα πράγματα τη νέα σεζόν.

Στη φιλική αναμέτρηση που έγινε στη Ζαντάρ, στο πλαίσιο ενός κροατικού τουρνουά, η τούρκικη ομάδα κατάφερε από την αρχή κιόλας να επιβάλλει το ρυθμό της και ανεβάζοντας σταδιακά τη διαφορά πήρε τη νίκη, με τελικό σκορ 80-57, το οποίο αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού.

Ο Βλαντο Σκεπάνοβιτς, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν προπονητής της Μπούντουσνοστ, δεν σκέφτηκε ποτέ ότι η ομάδα του θα μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια τη Νταρουσάφακα, αλλά είχε την ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες απέναντι σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Άλλωστε η Μπούντουσνοστ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο πολύ ανταγωνιστικό Eurocup.

Τα δεκάλεπτα: 24-16, 42-26, 57-39, 80-57.

Νταρουσάφακα (Μπλατ): Ουαναμέικερ 7, Κλάιμπερν 24, Μοερμάν 6, Αλντεμίρ, Άντερσον 11, Ουίλμπεκιν 5, Τουρέν, Μπατούκ 10, Σαβάς 6, Σλότερ 3, Μπέρτανς 6, Χαρανγκόντι.

Μπούντουσνοστ (Σκεπάνοβιτς): Ουίλιαμς 2, Τζέιμς 2, Σέχοβιτς 8, Σάβοβιτς 8, Βράνιες 13, Στάροβλαχ, Σούμποτιτς 2, Μπάκοβιτς, Σλάβκοβιτς, Ίλιτς, Νίκολιτς 10, Πόποβιτς 12.

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ