EUROLEAGUE

Μπλατ: "Ο Ολυμπιακός έχει παράδοση"

Μπλατ: "Ο Ολυμπιακός έχει παράδοση"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε με σεβασμό για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση στην διοργάνωση. Ουίλμπεκιν: "Αντίπαλος με μεγάλη εμπειρία".

Ο προπονητής της Νταρουσάφακα, Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά και ο Αμερικανός γκαρντ της ομάδας, Σκότι Ουίλμπεκιν, μίλησαν για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή (2/10, 19:00), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε τα εξής: "Aυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση και που είναι γεμάτη με ταλαντούχους παίκτες. Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ απαιτητικό και συναρπαστικό παιχνίδι. Εχουμε προετοιμαστεί καλά. Επίσης, είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην έδρα μας. Ευελπιστώ να έχουμε την έντονη υποστήριξη των φιλάθλων μας και το γήπεδο να είναι γεμάτο".

Ουίλμπεκιν: "Αντίπαλος με μεγάλη εμπειρία ο Ολυμπιακός"

Ο Αμερικανός γκαρντ σχολίασε πως: "Μετά από δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ έμπειρη ομάδα. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ήττα, όπως κι εμείς. Χρειαζόμαστε, όμως, τη νίκη. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε την ενέργειά μας και την δύναμή μας, όταν δεν είμαστε στον σωστό δρόμο. Φυσικά με την βοήθεια των φιλάθλων και έχουμε τις δυνατότητες για να τα καταφέρουμε»

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ