EUROLEAGUE

Μαχμουτί: "Xωρίς ελπίδες, αλλά θα παλέψουμε"

Μαχμουτί: "Xωρίς ελπίδες, αλλά θα παλέψουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Νταρουσάφακα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην Πόλη την Πέμπτη (24/3, 20:00) και οι Οκτάι Μαχμουτί και Σκότι Ουίλμπεκιν μίλησαν για την αναμέτρηση.

Για την 12η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague, η Νταρουσάφακα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην Πόλη, το βράδυ (20:00) της Πέμπτης (24/3). Για την αναμέτρηση μίλησαν ο προπονητής της ομάδας, Οκτάι Μαχμουτί, αλλά και ο Αμερικανός γκαρντ, Σκότι Ουίλμπεκιν.

Ο Οκτάι Μαχμουτί σχολίασε πως: "Δεν μας έχουν μείνει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της Euroleague, αλλά δεν σημαίνει πως θα αφήσουμε τη μάχη. Παίζουμε τον Παναθηναϊκό που είναι μία πάρα πολύ έμπειρη ομάδα. Σίγουρα θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Στο παιχνίδι της Αθήνας, ηττηθήκαμε στο τέλος. Αυτή τη φορά θέλουμε να παίξουμε καλύτερα στο φινάλε και να νικήσουμε".

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν από την πλευρά του επεσήμανε: "Πρέπει να περιορίσουμε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στον αιφνιδιασμό. Το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού θα επηρεάσει την μάχη της Εφές για την Εuroleague, αλλά η δική μας συγκέντρωση αφορά αποκλειστικά στο πώς θα νικήσουμε το παιχνίδι για εμάς".

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ