EUROLEAGUE

Η Νταρουσάφακα επέκτεινε το συμβόλαιο του Ουίλμπεκιν

Η Νταρουσάφακα επέκτεινε το συμβόλαιο του Ουίλμπεκιν

Η Νταρουσάφακα επιβράβευσε την εξαιρετική απόδοση του Σκότι Ουίλμπεκιν και επέκτεινε της συνεργασία της με τον Αμερικανό γκαρντ για δύο επιπλέον χρόνια, έως και το 2019.

Παίκτης της Νταρουσάφακα έως και το 2019 θα είναι ο 24χρονος (5/4/1993) γκαρντ, Σκότι Ουίλμπεκιν. Η τουρκική ομάδα επιβράβευσε την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί ο Αμερικανός, επεκτείνοντας της συνεργασίας της μαζί του έως και το 2019.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών φέτος της Νταρουσάφακα, έχοντας μέσο όρο 11.2 πόντους (47.4% δίποντα, 40.5% τρίποντα, 85.2% βολές), 3.1 ασίστ, 1.6 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα, μέσο όσο στην EuroLeague, σε 25 παιχνίδια. O Σκότι Ουίλμπεκιν διανύει την δεύτερη του σεζόν στην τουρκική ομάδα, καθώς έγινε κάτοικος Κωνσταντινούπολης το καλοκαίρι του 2015, ύστερα από την αποχώρηση του από την "Ένωση".

Η Νταρουσάφακα ανέβασε και σχετικό VIDEO στο twitter, με τον Σκότι Ουίλμπεκιν να δείχνει δύο δάχτυλα, τα οποία συμβολίζουν την επέκταση του συμβολαίου του με την Νταρουσάφακα. Η τουρκική ομάδα βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης (με ρεκόρ 14-14) και διεκδικεί την πρόκριση στα playoffs της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ