EUROLEAGUE

Φουριόζα η Νταρουσάφακα

Φουριόζα η Νταρουσάφακα

Την πιο ευρεία φετινή εκτός έδρας νίκη της σημείωσε η Νταρουσάφακα, που διέλυσε εκτός έδρας την Ουσάκ Σπορτίφ με 90-65.

Εύκολο έργο είχε η Νταρουσάφακα στον αποψινό αγώνα για την 8η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στην EuroLeague συνέτριψε εκτός έδρας την Ουσάκ Σπορτίφ 90-65 και σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, καθώς και την πιο ευρεία φετινή μακριά από το γήπεδο της.

Ο Τζέιμς Αντερσον (15 πόντοι, 5/8 τρίποντα) και ο Μπιρκάν Μπατούκ (15 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερς, ενώ άλλοι τρεις παίκτες (Μπέρτανς, Κλάιμπερν, Μερμάν) σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων για την Νταρουσάφακα, η οποία ξέφυγε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με ένα σερί 9-0 και δεν απειλήθηκε από εκεί και πέρα. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ είχε 12/29 τρίποντα και προηγήθηκε ακόμα και με 27 πόντους διαφορά στο 4ο δεκάλεπτο (80-53).

Τραυμάτισε σοβαρά διαιτητή ο Κλάιμπερν!

Ενα απρόοπτο με θύμα τον έναν εκ των τριών διαιτητών συνέβη στο 14' της αναμέτρησης. Σε μία φάση ο Κλάιμπερν προσπάθησε να πιάσει τη μπάλα πριν βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, ωστόσο έπεσε άθελα του πάνω στο διαιτητή με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει στο αριστερό γόνατο. Ο άτυχος διαιτητής έφυγε με φορείο από το γήπεδο...

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ