EUROLEAGUE

Δύσκολη νίκη για Νταρουσάφακα επί του Όγκαστ

Δύσκολη νίκη για Νταρουσάφακα επί του Όγκαστ

Η Ουσάκ Σπορτίφ πίεσε αρκετά την Νταρουσάφακα, αλλά στο τέλος η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ πήρε τη νίκη που την διατηρεί σε επαφή με την πρώτη τετράδα της κατάταξης.

Μπορεί αυτή τη φορά ο Ζακ Όγκαστ να μην έπιασε υψηλή απόδοση (9π., 4ριμπ.), αλλά η Ουσάκ Σπορτίφ είχε τον τρόπο να πιέσει την Νταρουσάφακα μέχρι το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι στηρίχθηκαν επιθετικά στους Ντ'Άντζελο Χάρισον (17π.) και Σακίλ ΜακΚίσικ (16π.), αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, αφού οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ βελτιώθηκαν αμυντικά και έφτασαν στην επικράτηση (78-70), που τους επανέφερε στην τέταρτη θέση της κατάταξης -παρέα με την Μπάνβιτ.

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν (14π., 6ασ.), ο Μπιρκάν Μπατούκ (10π.), ο Μπραντ Ουάναμεϊκερ (10π.), ο Αντριέν Μοερμάν (13π.), ο Τζέιμς Άντερσον (13π.) και ο Άντε Ζίζιτς (13π.) ήταν αυτοί που πήραν στις πλάτες τους την Νταρουσάφακα, που έχασε τη μάχη των ριμπάουντ (30 έναντι 36), αλλά κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη, λίγες ημέρες πριν από τον πρώτο "τελικό" της στην EuroLeague απέναντι στην Μπάμπεργκ. Εκεί, όπου οι "πράσινοι" θέλουν πάση θυσία τη νίκη ώστε να τα παίξουν όλα για όλα σε δέκα ημέρες με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στην Κωνσταντινούπολη.

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ