EUROLEAGUE

Λάσμε: "Ακόμα περισσότερο θόρυβο ο κόσμος!"

Λάσμε: "Ακόμα περισσότερο θόρυβο ο κόσμος!"
INTIME SPORTS

Δύο ήταν τα κλειδιά της νίκης σύμφωνα με τον Στεφάν Λάσμε: η άμυνα κι ο κόσμος που "έδινε ενέργεια, κάθε φορά που υπήρχε πίεση". Τι λέει στο Euroleague Greece για τον do or die αποψινό αγώνα!

Ο Στεφάν Λάσμε ήταν πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό (13π.-4ριμπ.) στη νίκη των "πράσινων" επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μίλησε στο Euroleague Greece για το αγαπημένο του θέμα: τον κόσμο που έδωσε ενέργεια στην ομάδα του και την οδήγησε σε μία σημαντική νίκη.

Επίσης αναφέρθηκε στις σκληρές μάχες με τους ψηλούς της ΤΣΣΚΑ, το τέταρτο καθοριστικό παιχνίδι και την εξαιρετική άμυνα του Παναθηναϊκού!

Λάσμε: "Ακόμα περισσότερο θόρυβο ο κόσμος!"
INTIME SPORTS

"Προσπαθώ πολύ σκληρά να παίζω καλή άμυνα. Η άμυνα σου δίνει ενέργεια να παίζεις καλύτερα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η άμυνα μπορεί να σου δώσει μεγάλες νίκες κι εγώ απλά προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου μέσα στο παρκέ, όπως και οι συμπαίκτες μου άλλωστε. Θέλω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου κάθε φορά για την ομάδα", σχολίασε ο Στεφάν Λάσμε και συμπλήρωσε:

"Η ΤΣΣΚΑ έχει πολύ μεγάλα και δυνατά κορμιά, γίνονται μεγάλες μάχες μέσα στις δύο ρακέτες. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τους αντιμετωπίσουμε".

Λάσμε: "Ακόμα περισσότερο θόρυβο ο κόσμος!"
INTIME SPORTS

"Παιχνίδι do or die την Τετάρτη"

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι το επόμενο δίνει ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι "πράσινοι" μετά το 2-1 το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η ισοφάριση σε 2-2, ούτως ώστε να έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στη Μόσχα για ένα ακόμα παιχνίδι! Ο Στεφάν Λάσμε μιλώντας στο Euroleague Greece ξεκαθαρίζει ότι θα είναι πάλι η άμυνα το κλειδί της νίκης για την ομάδα του.

"Πιστεύω ότι μπορούμε με αυτή την άμυνα που παίξαμε σήμερα να πετύχουμε μία ακόμα νίκη την Τετάρτη το βράδυ και να ισοφαρίσουμε σε 2-2. Το 4ο παιχνίδι είναι πλέον μόνο στο μυαλό μας, είναι ένα παιχνίδι do or die.

Κάναμε ό,τι έπρεπε την Δευτέρα και πλέον όλη μας η συγκέντρωση στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι το οποίο πρέπει να νικήσουμε πάση θυσία για να δώσουμε συνέχεια στη σειρά με την ΤΣΣΚΑ. Είμαστε ακόμα σε πολύ δύσκολη θέση, χρειαζόμαστε μία ακόμα νίκη για να ισοφαρίσουμε και μετά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στο πέμπτο παιχνίδι", κατέληξε ο Γκαμπονέζος άσος.

"12 εναντίον όλων"

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, οι "πράσινοι" έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα που είχαν, παίζοντας καλές άμυνες. "Κάποιες φορές θες ένα παιχνίδι περισσότερο από τον αντίπαλό σου κι αυτό το δείχνεις μέσα στο παιχνίδι. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας στο τέλος. Δεν θέλαμε να χάσουμε ένα ακόμα παιχνίδι με τον τρόπο που χάσαμε το πρώτο", τονίζει ο Στεφάν Λάσμε και συνεχίζει αφού του θυμίσαμε το πρώτο παιχνίδι:

"Η ΤΣΣΚΑ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Αν της δώσεις την ευκαιρία να ανοίξει το ρυθμό, δύσκολα μπορείς να την κοντράρεις. Εμείς χάσαμε τον έλεγχο στο δεύτερο παιχνίδι και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Στο πρώτο παιχνίδι το καταφέραμε αλλά η ΤΣΣΚΑ νίκησε στην παράταση.

Θα παίξουμε πολύ δυνατά την Τετάρτη. Το πιστεύω. Θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο παρκέ για να νικήσουμε. Θα είμαστε 12 παίκτες εναντίον όλων και φυσικά θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας".

"Ο κόσμος να κάνει ακόμα περισσότερο θόρυβο"

Έχει λατρεία για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και είναι γνωστό πλέον. Φτιάχνεται όταν βλέπει το γήπεδο κατάμεστο, του αρέσει, το γουστάρει να παίζει μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο.

"Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός, όπως πάντα. Μας βοήθησε πολύ, κάθε φορά που υπήρχε πίεση μας έδινε τη βοήθεια του. Όποιος πατούσε το πόδι του στο παρκέ καταλάβαινε τη διαφορά και την ενέργεια που μας έδινε. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να δω ακόμα περισσότερα πρόσωπα στις εξέδρες και να κάνουν ακόμα περισσότερο θόρυβο!", κατέληξε ο 32χρονος άσος.

Λάσμε: "Ακόμα περισσότερο θόρυβο ο κόσμος!"
INTIME SPORTS
TAGS EUROLEAGUE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ