OPINIONS

Απάντηση στο Βελιγράδι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τη λύση της ψυχραιμίας και την ευκαιρία να βγει κερδισμένος ο ΠαναθηναϊκόςSuperfoodsαπό την στάση που κρατάει ηEuroLeagueαπέναντι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Η απόρριψη της αίτησης για την προσωρινή αναστολή στην ποινή που έχει επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από τηνEuroLeague, δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση της διοργανώτριας να… εκδικηθεί τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την κόντρα των τελευταίων ετών. Και δεν μπορούμε να πιστέψουμε πώς όλο αυτό γίνεται αποκλειστικά για τις συνομιλίες του Γιαννακόπουλου σταsocialmedia, εκεί όπου Τούρκοι οπαδοί με αληθινά και ψεύτικα προφίλ έβριζαν τον ίδιο και την οικογένεια του.

Ήταν μια καλή ευκαιρία όμως, για να τιμωρήσουν παραδειγματικά, εκείνον που χαλάει την ηρεμία της διοργάνωσης... Μιας διοργάνωσης που μπορεί να γίνεται ανάμεσα σε κορυφαίες ομάδες αλλά με πολλά ερωτηματικά. Τις προηγούμενες ημέρες, διαβάσατε πολλά γι’ αυτό το ζήτημα, ωστόσο μεγαλύτερη σημασία έχει η επόμενη μέρα και πώς οι «πράσινοι» δεν θα μπουν σε μια περιπέτεια τη δεδομένη στιγμή. Κι επί της ουσίας να κάνουν το χατίρι όσων δεν τους θέλουν, δίνοντας μία γεύση από την στάση εκδίκησης που δείχνουν να κρατούν το τελευταίο διάστημα.

Περιμένοντας λοιπόν, την απόφαση από το δευτεροβάθμιο όργανο, ώστε να μειωθεί η ποινή των δώδεκα μηνών αποκλεισμού η οποία έχει επιβληθεί στον ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ, στον Παναθηναϊκό μπαίνουν σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι το οποίο θ’ αναλύσουμε παρακάτω…

Το σημαντικό σε όλη αυτή την ιστορία, είναι η στάση που θα κρατήσει ο κόσμος του «τριφυλλιού», κάνοντας την αρχή από το ματς με τη Μπασκόνια. Μετά τις έρευνες που έχουν γίνει, θα μάθουμε και την απάντηση την οποία θα δώσει το ΟΑΚΑ, αναφορικά με την επόμενη μέρα. Βέβαια, όλη αυτή η συζήτηση γίνεται μέσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και με ένα κρίσιμο ματς κόντρα στους Βάσκους, όπου πάση θυσία ο Παναθηναϊκός πρέπει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα .

Απάντηση στο Βελιγράδι
EUROKINISSI

Για να επιστρέψουμε στο θέμα της κόντρας του Γιαννακόπουλου με τηνEuroLeagueκαι την συνέχεια, έπειτα από το δημοψήφισμα που έχει εξαγγείλει η πλευρά του ισχυρού άνδρα των «πράσινων» , κάλο θα είναι να σκεφτούμε όλες τις προεκτάσεις και φυσικά όλες οι κινήσεις να γίνουν με ψυχραιμία.

Πρώτα απ’ όλα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ οφείλει να προστατεύσει την τεράστια επένδυσή του, σε ένα κλαμπ που πρέπει να βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους, κάτι το οποίο έχει κερδίσει μέσα στο γήπεδο τα προηγούμενα χρόνια. Οπότε, όποια και αν είναι η επόμενη απόφαση χρειάζεται μεγάλη προσοχή και βέβαια, καμία βιασύνη. Απ’ όλο αυτό το σκηνικό το οποίο έχει δημιουργηθεί ο Παναθηναϊκός μπορεί να βγει κερδισμένος και ο Γιαννακόπουλος να δώσει μια καλή απάντηση.

Τι σημαίνει αυτό; Παρά τα όποια λάθη σε διάφορα επίπεδα, η ομάδα του «τριφυλλιού» έχει βάλει καλές βάσεις τα τελευταία δύο χρόνια έχοντας στον πάγκο τον ίδιο προπονητή, ενισχύθηκε με τον Έιντριαν Πέιν, ώστε να λύσει σημαντικά της προβλήματα και είναι έτοιμη να συνεχίσει την ενίσχυση (είτε είναι ο Μάικ Τζέιμς, είτε κάποιος άλλος) με στόχο να βρίσκεται στοFinal4. Δεν μπορείς σε λίγα λεπτά να το γκρεμίσεις όλο αυτό και σίγουρα είναι προτιμότερο να βρουν μπροστά τους τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι, παρά να τους κάνει το χατίρι και να τα παρατήσει.

Ο στόχος τη δεδομένη στιγμή, πρέπει να είναι ένας! Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η αντιμετώπιση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του, θα έχουν την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους και την παραμονή τους στηEuroLeagueτο ερχόμενο καλοκαίρι. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν ότι το ρίσκο της μετακόμισης στηFIBA, είναι τεράστιο, οπότε κάθε κίνηση από δω και στο εξής θέλει μεγάλη προσοχή. Ίσως και συμμάχους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ