EUROLEAGUE

''Δύσκολα η Τσιμπόνα στην Euroleague''

''Δύσκολα η Τσιμπόνα στην Euroleague''

Η Τσιμπόνα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην επόμενη Euroleague ως πρωταθλήτρια στην Αδριατική Λίγκα όμως ο Ρομάν Λίσακ εξήγησε το δύσκολο του πράγματος με δεδομένα τα τεράστια οικονομικά προβλήματα του οργανισμού!

Οι Κροάτες της Τσιμπόνα και της Τσεντεβίτα συμμετείχαν στον τελικό της Αδριατικής Λίγκας που διεξήχθη στην Kombank Arena του Βελιγραδίου, αφήνοντας έτσι την Παρτίζαν εκτός Euroleague και υποχρεώνοντας τον Ερυθρό Αστέρα να παίξει προκριματικά.

Την ώρα, λοιπόν, που οι Σέρβοι ''επιστράτευσαν'' ακόμα και τον Σάσα Τζόρτζεβιτς ώστε να πείσει τον Τζόρντι Μπερτομέου για τη σημασία της παρουσίας της Παρτίζαν και του Ερυθρού Αστέρα στην Euroleague, η Τσιμπόνα δηλώνει… κώλυμα!

Η ομάδα του Ζάγκρεμπ ταλαιπωρείται από τεράστια οικονομικά προβλήματα, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε ο τζένεραλ μάνατζερ Ρομάν Λίσακ. ''Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Τσιμπόνα αξίζει να παίξει στην Euroleague όμως το τεράστιο πρόβλημα που πρέπει να λυθεί είναι το οικονομικό! Έχουμε επίγνωση της κατάστασης. Τα οικονομικά προβλήματα δεν μπορούν να κρυφτούν κάτω από το χαλί. Είχαμε σκοπό να αγωνιστούμε μόνο στην Αδριατική Λίγκα της επόμενης περιόδου! Νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο για την Τσιμπόνα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Euroleague''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ