EUROLEAGUE

Δύο συν ένας παίκτες για την Νταρουσάφακα

Oklahoma City Thunder's Semaj Christon, right, attempts to drive around Indiana Pacers' Jordan Loyd (2) during the first half of an NBA summer league basketball game, Thursday, July 6, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Oklahoma City Thunder's Semaj Christon, right, attempts to drive around Indiana Pacers' Jordan Loyd (2) during the first half of an NBA summer league basketball game, Thursday, July 6, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP PHOTO/JOHN RAOUX

Μέσα σε μερικές ώρες, η Νταρουσάφακα ανακοίνωσε τρεις παίκτες. Μετά τον Ζάνις Πέινερς, σειρά πήραν ο Τζόρνταν Λόιντ και ο Μπερκ Ντεμίρ.

Με πολύ δραστήριο τρόπο ξεκίνησε την εβδομάδα η Νταρουσάφακα, σε ό,τι αφορά στον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ζάνις Πέινερς , η κάτοχος του EuroCup ενημέρωσε πως ενέταξε στο ρόστερ της δύο ακόμη παίκτες.

Ο λόγος για τον Τζόρνταν Λόιντ και τον Μπερκ Ντεμίρ, με τον πρώτο να αγωνίζεται στην περιφέρεια και τον δεύτεορ κοντά το καλάθι. Αμφότεροι υπέγραψαν διετείς συμφωνίες με την ομάδα του Αχμέτ Τσακί.

Ο Τζόρνταν Λόιντ αγωνίστηκε φέτος για πρώτη φορά στην Ευρώπη με τα χρώματα της Χαπόελ Εϊλάτ, ενώ ο Μπερκ Ντεμίρ βρισκόταν την τελευταία διετία στην Αναντολού Εφές, δίχως όμως να έχει σημαντικό ρόλο.

AP Photo/John Raoux

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ